#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ulan Sabri yine arşivlik hareket yaptın Allah'tan kaleyi tutturamadın..

yeğenim 3 yaşında muhtemelen 10 yaşlarında futbolla ilgilenmeye başayacak ve çok şanslı bi çocuk olacak...çünkü sabriyi seyredememiş olacak...:DD yoksa izleme ihtimali var mı lan... :confused: ulan ben coçuğa bu sabriyi nasıl anlatırım be...

Bu nasıl lakayıtlık bu nasıl kendini bilmezlik ya ?

Son dakikalarda saçma bir faul yaptı konya kalesinin orada ? Sanki hiçbir şey yapmamış gibi tavır içine girdi ,hayıflanıp durdu.Tabii bu sırada Burak gitti sol beke geçti , evet burak sol beke geçti.

Yazıklar olsun Terim.Bu adamı sırf takımın evladı diye tuttuğun için varsa bir hakkım sana helal etmiyorum...

cok kötüydü vallahi. gecen oynadigi en son kayseri macda da iyi degildi ama bu perfomansi berbati. bu oyun kabul edilemez maalesef .

hakemlere itiraz ederken o kadar itici oluyor ki pc yi kırasım geliyor bir kurtulamadık yıllardır

7 senedir futbol seyrediyorum bu adam hala kene gibi bir türlü kurtulamadik!

artik sabri'nin sacma sapan hareket ve faullerine hep hakaret ederek gecistiriyoruz..

Reyis,rezilsin.. rezil oynuyorsun .Lütfen sezon sonu isteyenin varsa Avrupaya git

Üzüyorsun beni lütfen birak futbolu,al yengeyi dünya turuna cikin ama bir daha top ayagina degmesin.Kalbim bugün duracakti senin yüzünden ,bu genc yasimda senin yüzünden kalp krizi geciricem.

sözleşmesi bu sene bitiyor mancini şunu def etse şampiyon olmuş kadar sevinirim.

Bedduaya bıktım gebersin ne diyim,1 değil 2 değil 3cüde de oynatılıp nasıl futbolcu olduğunu izleyip şunu oynatanada aynen söverim.

O kadar ezbere oynuyor ki Kendini sağ bekte zannedip geri pasları o şekilde attı.Muslerayı kaç kez ters yatırdı.At gözlüğünü çıkar da bir bak kim var orada(kime diyom ki 10 yılda bir metre yol katedememiş REYİSe)

Muslera'ya attığı geri pas -daha doğrusu atamadığı- gol olsa Youtube'da 10 milyon kişi izlerdi herhal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt