#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defol git şu takımdan ya defol git cehennemin dibine kadar yolun var DEFOL ULAN!

neden defolsun böyle yağlı kuyruk nerede var heleki ikinci ligde oynayamayacak adama kim bu parayı verir

Bir de kaçırdıktan sonra cins cins gülüp adamın sinirini bozuyor.Son penaltı senin neyine?

Herşeyin özeti:

12685.jpg

Bir Galatasaraylı olarak, kendisini artık bu takımda görmek istemiyorum. Hala bu takımda kalmasına sebep kim varsa, onu da istemiyorum.

Nerde sabri iyi mucadele ediyor diyenler bugün sizi kandiran yalancı deparlarinida atmadi

BalddGlCYAAdjyy.jpg:large

:mad-49: Gülsem mi ağlasam mı kaptana bak.

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

erman toroğlu '' ilk ve son penaltıyı her zaman kaliteli ayaklar kullanır'' dedi.. son penaltıda bu adam topun başına geçti. :D Bu akşamki kadronun hangi kalitede olduğunun en güzel açıklamasıydı..

hic bir tdnin dikkatini cekmiyor herhalde. biride cikip demiyoki boyle kaptan mi olur? boyle futbolcu mu olur?

takimin boyle bi kaptanini gectim oyuncusunun olmasi resmen utanc verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt