#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabriyi Öss sınavına soksan adını yazamaz,bu kadar net.......

Kendisini bu akşam yatağında yatarken düşünün. Zor durum valla. Haklı demiyorum ama zor durum.Bu hale getirmemeliydi kendini. Bare penaltıyı kullanmasaydı

Kendisini savunan bek oyuncusu olsam orta açmasına izin verirdim.Nasılsa hiçbiri tutmuyor.Böyle yeteneksiz futbolcu 15 senedir takımımızda ya ona yanıyorum.

Ama öyle demeyin kendisi çok yürekli gerçek Galatasaraylı reisimiz yeaaaaaa heykelini dikelim!!

Galatasaray da futbolcu olsam yemin ediyorum tekme tokat dalarım bu haine.Ulan bir insan bu kadar mı gerizekalı olur.

adam şut atar stat dışı orta açar stat dışı pas verir rakibe penaltı atar kaleciye duran top kullanır allahtan o stat dışına değildi güzelce kaleci alıştırıyor orda bu oyuncu GS kaptanı ve 10 yıllık a takım oyuncusu adamın banko oynadığı sezonlarda şampiyon olmamamız tesadüf olmasa gerek ?

Bu kadar sene nasıl dayandılar bilmiyorum, feldkamp gönderecekti, keşke gitseymiş ozaman.

Ne desem az şimdi buradan küfür etmeyim gerçekte sövüyorum yeterince şu takımda en nefret ettiğim adam bu belkide hatta türk futbolunda en nefret ettiğim adam bu o ayı volkan bile şerefsiz falan ama takımına katkı sağlıyor bu adam trollükten başka bir halta yaramıyor yok böyle bir şey cidden nefret ediyorum.

hahaha ulan yorumlar acayip komik cok ciddi diyorum sesli bi sekilde guluyorum okurken gozumden yas geldi vallaha :d yorumlar on numara

Beyler cok kosuyor ama dikkat edelim lutfen, Usain Bolt da lazim takima, oda cok kosuyormus haberiniz varmi?

O penaltıyı atsaydı reisti, has cimbomluydu.. Planı tutmadı malesef ama bu taraftar onu pohpohlamaya devam eder yine.

BalddGlCYAAdjyy.jpg:large

:mad-49: Gülsem mi ağlasam mı kaptana bak.

asdsfghj bu ne lan :D:D

git derseniz gidecek sanki kapı gibi sözleşme imzalattı ustası terim.yılda 1 milyon eurodan fazla alıyor.milletin tarlası olmuş gs gelen geçen sürmüş.yetmemiş adamlarını da yedirmiş.

Yıllardır söylüyorum bunu iyi Galatasaraylı diye takımda oynama hakkı varsa tribünde sırayla insin sahaya. 12-13 senedir Sabri'yi oynatıp bir de kaptan yapıyorsun sonra takımdan hayır bekliyorsun..

Çok yazık

Sana bişey demıcem sabri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt