#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri nin çocuğuna acıyorum.azıcık büyüyünce internete filan girmeye başlayacak.bakalım babam hakkında neler var diye gururla babasının adını yazacak arama motoruna.sonrası malumunuz :(

BalddGlCYAAdjyy.jpg:large

:mad-49: Gülsem mi ağlasam mı kaptana bak.

topu çatının arasında sıkıştı herhalde ne vurdum be modunda

sabri nin çocuğuna acıyorum.azıcık büyüyünce internete filan girmeye başlayacak.bakalım babam hakkında neler var diye gururla babasının adını yazacak arama motoruna.sonrası malumunuz :(

Trilyonlar içinde yüzerken bunları dert edeceğini sanmıyorum.

Allah cümlemize bundaki iş şansını versin ,

bu dünya gerçekten adaletsiz ...

O zaman kimsenin sabrinin bu ortalarını malligini hatirlayacagini sanmiyorum yeri geliyor bir iki depar atip mac boyu yatiyor burdakileri bile kandiriyor sonucta 15 yil galatasarayda oynayan efsane diye anilacak hatta efsane kaptan

Altyapıdan çıkan başımıza bela oluyor resmen,Ulan bu adam oynamaya başladığında ben 15 yaşında bir çocuktum,aradan yıllar geçti,büyüdük,okul okuduk,işe girdik vs...Bu adam hala oynuyor,üstelik futbolunda zerre ilerleme yok,orta açamaz,2 pas yapamaz,saçma sapan hareketler yapar sağa sola bağırır anlamsız,30 yaşına geldin be adam 30,11 senedir A takım'da oynuyorsun,otur bir sorgula kendini kardeşim,kendine başka bir kariyer planı çiz,bizden uzak dur artık lütfen.Galatasaray'ı sevdiğine eminim,onun için artık zarar verme bu kulübe.Lütfen git,lütfen.

O zaman kimsenin sabrinin bu ortalarını malligini hatirlayacagini sanmiyorum yeri geliyor bir iki depar atip mac boyu yatiyor burdakileri bile kandiriyor sonucta 15 yil galatasarayda oynayan efsane diye anilacak hatta efsane kaptan

stat dışına çıkan her orta sabri yi hatırlatacak insanlara.haha bir zamanlar sabri vardı denecek.çocuk da merak edip bakacak muhtemelen ama arkadaşların dediği gibi para varken gerisi hikaye.

hocam işte bu insanı sinir eden kısım. Evet bende eminim ilerde Galatasarayın Efsanesi diye anılacak. Ve zararı dışında doğru düzgün bir bir yararı olmadan.

bugün galatasaray'da o kadar kötü futbolcu vardı ki, oyuna girerken "restinize rest ulan!" diye girdiğini hissettim. sonra anladık kimsenin onun yerini alamayacağını. eğer bir gün sabri oyundayken oyuna girip sabri'den de kötü oynayacak bir futbolcu gelirse, sabri bırakır gider zaten...

Alinti

Bordeaux maçında o golu atmasaydi belkide gitmişti onun için o gole lanet olsun diyorum

Ulan bari 5. penaltiyi buna atirmasaydiniz,en önemli penalti atislarindan birisidir 5.penalti.

Defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol....

stat dışına çıkan her orta sabri yi hatırlatacak insanlara.haha bir zamanlar sabri vardı denecek.çocuk da merak edip bakacak muhtemelen ama arkadaşların dediği gibi para varken gerisi hikaye.

Kasımpaşa maçından sonra burdaki yorumları okumadın galiba sabriyi begenenler heykelini dikenler mevcuttu millet olarak bbalık hafizaliyız unuturuz biz herşeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt