Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
sabri nin çocuğuna acıyorum.azıcık büyüyünce internete filan girmeye başlayacak.bakalım babam hakkında neler var diye gururla babasının adını yazacak arama motoruna.sonrası malumunuz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
:mad-49: Gülsem mi ağlasam mı kaptana bak.
sabri nin çocuğuna acıyorum.azıcık büyüyünce internete filan girmeye başlayacak.bakalım babam hakkında neler var diye gururla babasının adını yazacak arama motoruna.sonrası malumunuz![]()
sabri nin çocuğuna acıyorum.azıcık büyüyünce internete filan girmeye başlayacak.bakalım babam hakkında neler var diye gururla babasının adını yazacak arama motoruna.sonrası malumunuz![]()
topu çatının arasında sıkıştı herhalde ne vurdum be modunda
O zaman kimsenin sabrinin bu ortalarını malligini hatirlayacagini sanmiyorum yeri geliyor bir iki depar atip mac boyu yatiyor burdakileri bile kandiriyor sonucta 15 yil galatasarayda oynayan efsane diye anilacak hatta efsane kaptan
O zaman kimsenin sabrinin bu ortalarını malligini hatirlayacagini sanmiyorum yeri geliyor bir iki depar atip mac boyu yatiyor burdakileri bile kandiriyor sonucta 15 yil galatasarayda oynayan efsane diye anilacak hatta efsane kaptan
stat dışına çıkan her orta sabri yi hatırlatacak insanlara.haha bir zamanlar sabri vardı denecek.çocuk da merak edip bakacak muhtemelen ama arkadaşların dediği gibi para varken gerisi hikaye.