#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol sonrası duası: "Çok şükür Rabbim, sonunda sekti."

-_-_-_-

Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Golden sonra "Allah var yukarda Allah" demesi neydi sorunu nedir acaba.

Kendisi Messi gibi olmak istiyor.

article-2192728-14AB6DA0000005DC-831_634x426.jpg

Ya senin o yeteneksizlikle Galatasaray'da oynuyorum diye şükretmen gerek.Nasıl oluyorda kaptanlığım gitti diye trip atabiliyorsun?

Yakın zamanda gidersin umarım.

Maç sonu konuşmasıyla duygulandırmıştır.

Bu arada saçlarına aklar düşmüş.

Yandik. Adam gol atti. Simdi Sabrinin kalmasini isteyenler zirvalar.

Maç sonu konuşmasıyla duygulandırmıştır.

Bu arada saçlarına aklar düşmüş.

Napalim kardes. 30una gelmis düssün bari. Ben 24 yasindayim, bana da dolu dolu düsüyor. Hemde bu adam gibi hic bir halta yaramadan milyonlar kazanmiyorum ben..

ilk geldiği yıllardan bu yana zaman zaman çok iyi çıkışlar yakaladığı, mükemmele yakın performans gösterdiği zamanlar oldu.

ancak her seferinde tamam ben oldum artık demesi gram ekstra çalışmalar yapmaması hepimizin ağzına sakız olmasını sağladı.

bugün o golü tesadüfen attı ya da başka bişey ancak o golü attıktan sonra yukarıyı gösteriyor Hakka Hukuka getiriyor ya olayı insanın içi burkuluyor(en azından benim). Adam belli çok doluyor,dolmuş bazı şeylerden.Sonuçta essek kadar adam, ailesi var, eşi var dostu var, dünyalar güzeli evladı var. Sonra biraz silkeleniyorsun kendine geliyorsun "ulan onca sene 1 ileri gitti 3 geri gitti haketti belkide bazı şeyleri" diyorsun.Sabri artık bazı şeylerde bukadar diretmemeli az öncede dedim çok dolmuş artık belli bazı olaylar onuda etkilemeye başlamış.(Onca sene yine iyi idare etti)Sen zaten kazanacağın kadar kazanmışsın,gerek maddi,gerek manevi,gerek şampiyonluk,gerek kupa.Dahahada kazanacağın milyonlar onurunu,gururunu zedelemeye değmez kazanacağını kazanmıssın fazlasıyla başka yerde az ama öz kazan kafan rahat olsun saygınlığın olsun.

Özet.Neyse artık hakkında hayırlısı. Gol sonrası hareketlerine bi anlık içim burkuldu ancak sonra hakettiğini hatırladım.

[attachment=7208:1391034705182.jpg]

Ekli dosyalar

• 1391034705182.webp
    1391034705182.webp
    16 KB · Görüntüleme: 232
Golü attıktan sonra bir de eliyle "Allah" işareti yapması yok mu! Yıllardır bu takımdasın, Şampiyonlar Liginde Real Madrid ile Juventus'la maç yapıyorsun, bu nasıl bir vizyonsuzluktur. Utanıyorum böyle adamları takımda görmekten artık.

Dunyada adalet olsa cemiskezeksporda top toplayici olurdu. Bi de Allah diyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt