#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adeta Hayalet gibiydi ne bir ortasi vardi nede adam akilli pasi vardi bildiginiz leş gibi oynadi.Biz Tellese leş derdikte Telles en azindan 4-5 orta yapti.

Klasik fener maçı sendromu yaşadı. 80.dakikada saçma sapan bir yerdeydi.

Bi pozisyonda anlamsız yere Fener ceza sahasınin oralarda pres yapıyordu onlar atağa çıkarken. Sonra pozisyonunu kaybetti tabi Umut onun yerini savunurken kalede tehlike yaşadık. "Sabri nerde" diye pozisyonun başından beri bakarken beyefendi ancak pozisyonun sonunda girdi kadraja.

Hep boyle devam et sen, beynini kullanma bi kez olsun. İnşallah dehleriz seneye.

N5

Bu adamla sözleşme uzatılmamalı asla

-Tapatalk-

sabriye yapmak istediğim

sabri_3.gif

Kötü oynayabilirsin ama 2 pozisyon mevkini boş bırakıp geri koşmaman kabul edilemez..

Ligdeki diğer 16 takıma yeter. Türkiye kupasındada yeter. Ama bekleri iyi çalışan takımlara karşı hiç bir halta yaramaz pozisyon bilgisi çok zayıf çünkü.

Önümüzdeki sene Sabriyle yola çıkmaya kalkarsak As sağ bek olarak kurbanlık koyundan farkımız kalmaz. Sabriden çok sağlam bir yedek olur önümüzdeki sene.

Macin anasini aglatan futbolcu.Golun payinda Sabride var her adini duydukca deliriyorum.

Apo bi cinlik yapip giderayak sözleşmesini uzatmaz inş.

28. dakikadaki pozisyonu yeni izledim, beyimiz ileriye çıkıyor ardından tam 30 saniye boyunca geriye dönmüyor ve bu 30 saniye boyunca Umut ile Hamit bir taraflarını yırtarak o bölgede top kapmaya çalışıyorlar, en son atak bitip top kornere çıktığında görüyoruz Sabri'yi. Düşündüğüm çok şey var ama yazıya dökersem ihraç almam gerekir herhalde.

sorun var mıdır bilmiyorum ama selçuk maç sonu taksiyle ayrılmış. takım otobüsü ile değil.

Seneye zaten ilk 11'i zor görür. Acil transfer gereken yerlerin başında bulunan bir yer sağ bek. Özellikle hedefimiz CL olunca Sabri-Tarık-Veysel filan üçü aynı anda sahada olsa bir şey yapamaz. Fakat yedeklerde Sabri mi Tarık mı kalacak takımda, gelecek sene 14 yerli için hangisini tercih ederiz.

Basladı gene son haftalarda klasik Sabri gibi oynamaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt