#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'nin faydalı olması için köpek gibi savaşıp kendini yırtması lazım. Durağan bir Sabri rezil olur.

uzun taç atışlarına uyuz oluyorum. 110 yıllık tarihimizde uzun taçı gole çevirdikmi biz?

30dkda geberdi lan. Sigarami iciyo nargilemi iciyo napiyor bu

Çok yıprandı alternatifi çapsız tarık oluncada koyverdi

Git Caner'in karısıyla sidik yarıştır Lamborghini al sezon sonu güle güle.

Kaç teknik direktör ve başkan eskitti ama Sabri bir şekilde takımda kaldı.Sezon başı kadro dışı kaldığında çok sevinmiştim ama Apo sayesinde takıma döndü.Zamanında da Kalli bunu kadro dışı bırakmıştı ama Kalli istifa edince yine takıma dönmüştü.Şimdi ise sözleşmesi bitecek diye seviniyoruz ama klübümüzü vizyonsuz kişiler yönetmeye devam ederse kesin bu hırboyla sözleşme imzalayıp üstüne bir daha zam yaparlar.
Şunu da belirteyim;bu adamla sözleşme imzalayan benim gözümde net haindir.

Defol git takimdan.
Fener maçında beri her hafta düzenli olarak hata üstüne hata yapıyor.
Kupa maçındaki kaptanlık bandı olayından sonra iyice killanmaya başladım bilerek koşmuyor diye

yüce efsane başkanımız pandevle dzemailliyi getireceğine eboueyi affetse şuan takımın en iyi sağ beki sabri olmazdı.

30 yasinda fiziken mi yoksa mental olarak mi bitti karar veremedim.. Tuhaf degilmi :)

Hep diyorum bu Sabriden cacik olmaz.Yabanci sag bek alsak gozumuzde Dani alves almis sayiliriz.

Zabri her zamanki zabri.

Nerdeyse 10m harcadik Zabri'den daha iyi bek almak için

Bu kadar gerizekali yönetici ve ex baskanlar var ki bu Kulüpte, insan hayret ediyor bazen...

Number 55; Son of Galatasaray, Yellowboy, Sabri from Wednesday, Samsung

Zamaninda Feldkamp takimdan kestiginde, aman kulubun evladi bizim cocuk diye tekrar dondurmuslerdi. Hocam o zamandan gormus bak. :)

Veysel ve Tarik ornekleri Sabri'yi iyi yapmiyor maalesef. Bu adam 10 senedir istikrarli sekilde kotu oyunuyorda su son iki senedeki ciddiyetsizligi dayanilicak gibi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt