#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamaninda Feldkamp takimdan kestiginde, aman kulubun evladi bizim cocuk diye tekrar dondurmuslerdi. Hocam o zamandan gormus bak. :)

Veysel ve Tarik ornekleri Sabri'yi iyi yapmiyor maalesef. Bu adam 10 senedir istikrarli sekilde kotu oyunuyorda su son iki senedeki ciddiyetsizligi dayanilicak gibi degil.
Sabri bu bahsettiğin dönemden beridir bu şekilde vurdumduymaz ve ciddiyetsiz aynı zamanda hizipçi ,
2007-08 sezonunda biz teknik direktörsüz şampiyon olduk ama sonraki 3 sezonumuzu kaybettik , eğer oyuncu sultasına yerli çeteleşmesine set çekebilseydik 1 sezonu kaybedip geleceği kazanırdık , şuanda da benzer bir durum var daha doğrusu 2 senedir birbirlerini yalayan yönetim-yerli topçu-satılmış medya nedeniyle olan bize ve klübün geleceğine oluyor .

Düşündükçe çıldırıyorum.Fener maçında yediğimiz gol, Sabri "Bişey olmaz cnm, Chedjou var." diyerek joking yapıyor.

2014/2015 Fenerbahçe-Galatasaray dakika 81 gol Dirk Kuyt Ligtv.com.tr

Ts maçında yediğimiz ilk gol.Zeka seviyesi inanılmaz düşük olduğu için pozisyonun vehametini çok geç algılıyor ve depara geç başlıyor.Hamza hoca ise pozisyonu şansızlık olarak değerlendiriyor : (

2014/2015 Trabzonspor-Galatasaray dakika 20 gol Özer Hurmacı Ligtv.com.tr

Sağ açık gibi oynuyor.Biri uyarsın şunu ileri fazla gitmesin.Eski günlerinden esintiler sunuyor haftalardır.

Ne yaptığının nerede olduğunun farkında değil bu. Deli gibi saçma sapan yerlere prese gidiyor. Bizim yarı sahada biz top yaparken bu forvetten de ileri pozisyonda bekliyor.

igrenc bir futbolcu

bir pozisyonda macta 30. kez musleraya dondu diye taraftar hakli olarak tepki gosterdi, bi 6-7 saniye tribune bakti

sen kimsin lan cuce

karaktersiz be nolcak,vücudu bizim kaleye dönük kafayı 90 derece döndürüp hakeme itiraz etmesi yok mu,tam böyle ağzına uçan tekme çekmelik insan bide 500 saniye geçirip uzun taç atma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Chedjou yine kaç kez kademesine girdi.. Nerdesin ulan Sabri?

Ched bunu bi gün yumruk manyagi edicek. Hayirlisi bakalim

Tarık gibi adamları alırsanız böyle adamların bir yerleri kalkar işte.
Seneye 100 bin dolar'a gidip bundan 10 kat daha az para alan ama 10 kat daha gazla katkı yapan bir yabancı alırız inşallah. Gitsin Samsun'da oynasın.

Helal olsun reis. Tarik rezilini gönderip Sabri'yi alternatif olarak tutmamiz gerekiyor.

sana noluyo la ? goller, penalti almalar. Helal olsun vallahi

Bozuk saat misali.
Daha iyisi yok kadroda oras ayri mesele

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

papuc pahali geldi, bakti galatasaray sözlesme önermiyor kendini görücüye cikardi, yemem ben bu numarayi, sezon sonu sabri lanetinden kurtulacagiz

Gol dışında da çok iyi oynadı biri Batuhan'ın diğeri Utaka'nın kontrasıydı yerini kaybetmemişti ,genelde hep yerini bırakır gider şaşırttı bizi reis Utaka'nın pozisyonunda hızlı döndü çok hırslı gördüm bu maç hadi yine iyisiniz uzatacak böyle giderse

Akhisar maçında da böyle oynar umarım.Birkaç maçtır iyice cıvıtmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt