#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne desek bos, bu amatör yönetim ve teknik heyet anlayısı oldukca kontejanın kalktıgı bir ortamda yerli ağırlıklı kadrolar ile sahaya cıkarız.

sabri'de takımın yıldızı olarak lanse edilir.

dünkü halini neydi bunun... defansi elek ettiler sayesinde adam ileri gidince geri gelmek bilmiyor... totosunu kaldiracak hali yoktu be. dün resmen sabote etti takimi sözlesmesi uzatilmadi diye herhalde.

yine sözlesmeyi kapti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Sabri kesin gitmeli tavrına sahip değildim lakin 2 maç surat astı diye sözleşme yapıyorsak bizden bir yol olmaz.

Burak üzülecek diye forvet takviyesi yapamadık adam gibi, Selçuk üzülür diye en rezil zamanlarında kesemedik.

Koca kulüp işi gücü bıraktı 3-5 adamın gönlünü eğlemeye çalışıyor.

Bu adamı göndermek için Eboue + Veysel + Salih + Tarık Çamdal alındı ve sonuç hüsran Sabri performansı ile hepsini gömdü boşuna harcanan 50 Milyon TL, yazık günah. Sözleşmeyide fazlasıyla hak ediyor.

Sabri bu sene olmasaydi simdi fenerin 4nci yildizi aldigina aglardiniz. Nankor herifler. Adam tabiiki bir dani alves degil ama sabri olmasa bu sezon sampiyon zor olurduk

melo-sabri-selcuk-sneijder-yasin-burak hepsi agresiflesti. sayı artabilir.

bir takım agresiflesmeye baslıyorsa, futboldan sogumaya baslıyor demektir. seneye maçları bol bol itiraz ile kazanabiliriz.

bize ağzı calısan degilde ayakları calısan topcular lazım.

erman'ın dedigi gibi aziz konustu, fb'li 5-6 topcu çamurlastı fb sctı ve yıllardır ülkenin en nefret edilen takımı.

biz bu zihniyeti benimsemeyelim, efendi olalım ve sadece isimizi yapalım.

Sorun bendemi sizdemi bi turlu anlamadim. Elimizdeki en iyi sag bek su anda Sabri bunu niye gonderelim ? Yerine iyisini alsan bile sabri ilk 18'e girer.

Edit: sorun bendeymis. ergenleri ciddiye alip kendimi zora sokuyorum. klavyesi olan yaziyor zaten stress atmak icin. :)

1 sene daha sözleşme uzatılır.yedek olarak kalır.Sonrada futbolu başladığı yuvasında bırakır olay bu.Tabiki Sabrininde burda kaldığı süre içerisinde yedek kaldığı zamanlarda takımı sabote etmemesi ve aksine takım arkadaşlarına gençleri motive edici yönde davranması gerekli.

Sabriden alinabilecek sey motive degil futbolcu nasil dovulur olur. Kos koca Galatasaray yabanci sinirinin kalktigi yerde sabriden iyisini alamayacaksa kapatsin dukkani gitsin.

Az bir kere de genclere sans saglasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt