#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sözleşme gereği Galatasaray Sabri'ye yılda 3.6 milyon TL garanti ve 45 bin TL maçbaşı ücret ödeyecek. Tecrübeli futbolcu gelecek sezon 20 maçta ilk 11'de oynarsa sözleşmesi otomatikman 1 yıl uzayacak.

3.6 milyon TL 1.327 milyon dolar yapıyor.Eskiden 1.250 milyon dolar alıyormuş.77 bin dolarlık bir zam söz konusu.

Bence yine yanlış ama Tarık'ın 1.290 milyon euro(1.450 milyon dolar civarı ediyor) alması sebebiyle ufak bir zam yapılıp denge korunmak istenmiş sanırım.

Son düzenleme:
Gücünüz Hamza hocaya mi yetiyor, yapsaniza bir TT su herife karsi. Hepinizi mi satin aldi bu herif arkadas, kene gibi yapisti koparamiyoruz su kulüpten. Biliyordum böyle ucube bir rakam alacagini... Yeter lan yeter... Yapilan transferlere birsey demiyorum, ama su lanet olasi yetenek fakiri oyunculara sadaka vermeyi kesin artik. Kimse tasarruf masallarina inanmaz tabi, sen gidip Sabri´ye Budnesliagnin yildizlarinin aldigi ücreti verirsen.

Yabanci siniri kalkti, bir elim yagda, bir elim balda dönemi bitti, diyemiyormusunuz ?

Gücünüz Hamza hocaya mi yetiyor, yapsaniza bir TT su herife karsi. Hepinizi mi satin aldi bu herif arkadas, kene gibi yapisti koparamiyoruz su kulüpten. Biliyordum böyle ucube bir rakam alacagini... Yeter lan yeter... Yapilan transferlere birsey demiyorum, ama su lanet olasi yetenek fakiri oyunculara sadaka vermeyi kesin artik. Kimse tasarruf masallarina inanmaz tabi.

sana yapalım uyar mı?

yazıklar olsun bu sene tv den izleyeceğim maçları gram destek olamayacam maddi ve manevi

sabri soygun yapmis

bir onceki kontrati (3 yillik, courtesy of aysal, hem de eboue formunun zirvesindeyken) dolar 1.8ken 1.25m yillik

simdi dolar almis basini gitmisken 1.8m yilliga denk geliyor

emniyete maliyeye sikayet etmeliyiz gasp var soygun var diye

allah senı bildiği gibi yapsın .insallah karın spor arabalarını alır baska herife kaçar

Sabriye neden kızıyorsunuz. Zorla mı aldı o parayı. Yönetim eleştirin. Saçmalamış yönetim.

Galatasarayın çocuğu olan adam,kadrodışı kaldığğında "ben kulübüme masraf olmayayım,en iyisi bir yerlere kiralık gideyim" derdi.

Sen de araba koleksiyonuna iki üç tane daha eklersin artık orta açma özürlüsü sağbek kardeş.

Aldigin lamborghinin olmasi dilegiyle ...

ulenio0uzp6ww2p1oadq.jpg

Adama neden kiziyorsunuz? 300 bin euro teklif edeceklerdi ya imzala ya da git diyeceklerdi. Bunu demeyip adama bu parayı teklif edenlere kızın kizacaksaniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt