#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif anlamda utanç verici olmasi, yaptigi 2 assistle degismiyor. Iyi maç oynadi, ama rakip Torku oldugu için pek abartmaya da gerek yok.

artık sabriye laf etmeyeceğim

adam 2 haftada 3 asist yaptı arada mevkisini boş bıraksada ben daha laf etmem iyiye iyi denir i.neliğin lüzumu yok

Aslında sağ açıkta Umut ve Poldi'den iyi oynar da Tarık'a güven olmaz.

Son düzenleme:
Büyük maçlarda yetersiz.
ok

toplam 6-7 tane büyük maç oynayacağız diye önceliğimiz olan diğer bölgelere transfer yapılmalı sağ bek önceliğimiz değil diyorum anlayamıyorsun heral renktaş

küçük maçlar için bile yetersiz oyuncular varken önce o mevkilere transfer

sabrinin aciliyeti yok

ok

toplam 6-7 tane büyük maç oynayacağız diye önceliğimiz olan diğer bölgelere transfer yapılmalı sağ bek önceliğimiz değil diyorum anlayamıyorsun heral renktaş

küçük maçlar için bile yetersiz oyuncular varken önce o mevkilere transfer

sabrinin aciliyeti yok
Yapmayacaklar zaten ısrarla Sabri tartışmanın önemi yok bence. Lig için kanat forvet stoper şart

sabri türkiyeligi için yeterli bir oyuncu zaten bu ligde hücumcu bekler iş yapıyor ama cl için yetersiz bu kesin. cl maçlarında denayer yada semih sağbek oynamalı, bu sene böyle idare ederiz

defansta bombok oynuyor ama ilerde iyi oynuyor kanatta umut oynuyacagına sabrı oynasın daha iyi

sabri 2 asist ile bitirdi

geçen hafta da 2 asist yapabilirdi 1 yaptı forvetteki kazmalar yüzünden

3 maçta 3 asist

şunu başkası yapsa auuuvvv

dediğim gibi lig için sabri yeter ve transferde önceliğimiz sağ bek değil

4-5 transfer yapacaksak sağ bek alınır ancak ama sağ beke gerek yok şimdilik
Futboldan anlayan 1 renktaş bu posta katılıyorum

Bu herif illa oynayacaksa sag kanat da oynamali, gecen hafta da yazdim bunu. Cünkü öne ciktigi zamanlar geri dönüsleri aksiyor. Bugün de bunu bir kac kere yasadik, her mac oluyor zaten.

Gol kralı olsun ister asist kralı ÇÖPtürŞampiyonlar liginde göreceksiniz örnegin carole fransa 2.lig topçusu ama bizde kral

Meha maymun etti ama olsun,süper lig seviyesinde yedek olacak seviyede sabri :D
Tam joker olacak işte yedekte kalsın sonradan alırsın kanat bile oynar koşup duruyo zaten umuta benziyo :red:

Hucum anlamında baya faydalı ama savunma anlamında tek kelime ile rezalet ötesi.

ok toplam 6-7 tane büyük maç oynayacağız diye önceliğimiz olan diğer bölgelere transfer yapılmalı sağ bek önceliğimiz değil diyorum anlayamıyorsun heral renktaş küçük maçlar için bile yetersiz oyuncular varken önce o mevkilere transfer sabrinin aciliyeti yok
O maçlar az olduklari için önemsiz mi oluyor simdi? O maçlari kaybedince sadece puan kaybetmiyorsun, takimin morali de geriliyor. Ayrica sadece Lig degil CL'de de oynayacaz ve orada kim oynayacak? Sabri mi? :confused: :confused: Sag bek, diger mevkiler (sag kanat, forvet ve stoper) kadar önem tasiyor bana göre.

Yedek olarak ideal topçu fazlasını beklemeyeceksin.

İsterse 5 asist yapsın.

Al yabancı sağlam bir sağ bek ondan sonra Sabri'yi son 30 dk'lık bölüm için sakla.

Sonradan girince oyuna hareketlilik getirir.

sonuc olarak bu aksam gayet iyiydi. su kadar asist yapsada falan filan gecin bu tür mantıkları, bu aksam takıma katkı sağladı.

İyi bir yedek ve maaşı 600 bin euro falan olsa kimse ses çıkartamaz

Ama ilk on bir oyuncusu olarak düşünüp 1,6 m € verince sorun çıkar tabii

Hücum katkısı fena değil ama savunması çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt