Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Defansif anlamda utanç verici olmasi, yaptigi 2 assistle degismiyor. Iyi maç oynadi, ama rakip Torku oldugu için pek abartmaya da gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük maçlarda yetersiz.dediğim gibi lig için sabri yeter ve transferde önceliğimiz sağ bek değil
okBüyük maçlarda yetersiz.
Yapmayacaklar zaten ısrarla Sabri tartışmanın önemi yok bence. Lig için kanat forvet stoper şartok
toplam 6-7 tane büyük maç oynayacağız diye önceliğimiz olan diğer bölgelere transfer yapılmalı sağ bek önceliğimiz değil diyorum anlayamıyorsun heral renktaş
küçük maçlar için bile yetersiz oyuncular varken önce o mevkilere transfer
sabrinin aciliyeti yok
Futboldan anlayan 1 renktaş bu posta katılıyorumsabri 2 asist ile bitirdi
geçen hafta da 2 asist yapabilirdi 1 yaptı forvetteki kazmalar yüzünden
3 maçta 3 asist
şunu başkası yapsa auuuvvv
dediğim gibi lig için sabri yeter ve transferde önceliğimiz sağ bek değil
4-5 transfer yapacaksak sağ bek alınır ancak ama sağ beke gerek yok şimdilik
O maçlar az olduklari için önemsiz mi oluyor simdi? O maçlari kaybedince sadece puan kaybetmiyorsun, takimin morali de geriliyor. Ayrica sadece Lig degil CL'de de oynayacaz ve orada kim oynayacak? Sabri mi? :confused: :confused: Sag bek, diger mevkiler (sag kanat, forvet ve stoper) kadar önem tasiyor bana göre.ok toplam 6-7 tane büyük maç oynayacağız diye önceliğimiz olan diğer bölgelere transfer yapılmalı sağ bek önceliğimiz değil diyorum anlayamıyorsun heral renktaş küçük maçlar için bile yetersiz oyuncular varken önce o mevkilere transfer sabrinin aciliyeti yok