#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri icin bu arguman gecerli degil, parazit bu soysuz herif. Kac TD, kac yönetim degisti, adam halen sahada...
Prandelli geldiğinde adamı kapıdan kovduk bacadan geri girdi yahu. Bir türlü kurtulamadık bu kazmadan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan sözleşmesi uzayacak bir de bunun şimdi

Sırf zarar ya

O kadar boş kalmasına rağmen tek olumlu hareketi yok

denayeri oynatmak bu kadar mı zor ulan?
ben bu kadar gerizekalı bir adam görmedim.
taç kullanamıyor, ortaların nereye gittiği belli değil, anca geriye pas atıyor.
bir ara 20 dakika boyunca sabrinin musleraya paslarını izledik.
şunun gittiği gün bayram edicem ve her sene kutlucam anasını satayım

Senin bu kulübe girmende,bugüne kadar oynamanda ve bundan sonra da oynayacak olmanda emeği geçen kim varsa.

Yahu her şeyi geçtim, bu adam yerden gelen topu neden göğsüyle kontrol etmeye çalışıyor ?

Galatasaray da gördügüm en kazma oyuncu, belki hayatimda gördügüm en kazma futbolcu. Cok nadir raslanan, hic bir seyi yapamayan, ve kendisini Elit sayan bir takimda 10 sene den fazla oynuyor bide Kaptan olarak da. Insan da biraz utanma olur, bu 39 la da birakmaz futbolcu bizde.

kalenin içinde bekleyip ofsayti bozdugun yetmedigi gibi saçma sapan yere koşuyorsun. Onu geçtim. Caner'e topu çaldiriyorsun. Sonrasinda Diego'nun pas kanalini engellemiyor, mal gibi bakiyorsun. Sen Josef de souza denen anguta dua et. 2-0 olmadi orda maç.

Senin üzerinden bizi siniyorlar. Bu İMTİHan bir türlü bitmiyor.

kalenin içinde bekleyip ofsayti bozdugun yetmedigi gibi saçma sapan yere koşuyorsun. Onu geçtim. Caner'e topu çaldiriyorsun. Sonrasinda Diego'nun pas kanalini engellemiyor, mal gibi bakiyorsun. Sen Josef de souza denen anguta dua et. 2-0 olmadi orda maç.

Senin üzerinden bizi siniyorlar. Bu İMTİHan bir türlü bitmiyor.

Gece gece isin yok mu git uyu be birader gelmis burda Sabri'ye saydiriyorsun :D :)

Umut'un forvet oynadigi takimda Sabri'de cok rahat sag bek oynar. Hatta forvette bile Sabri'yi Umut'a tercih ederim.

Prandelli futbolcu olmadigini anlamıştı.Başımıza Prandelli dışında kim geldiyse şans verdi bu yetenek fukarasina.Yıllardır kene gibi yapıştı kulübe kimden torpilleyse göndermiyorlar.

Kimse bu futbolcu bozuntusunuz yaptığı top kayıplarını görmüyor herhalde. Sen kimsin de orta yapmasını bilmediğin halde topların sana gelir gelmez sürekli kafa vurmasını bilmeyen insan kılıklı Umut'a orta açmaya çalışıyorsun? İnsan bir kere de top tutar geriye pas çıkarır veya alan bulmuşken çalım filan dener. Futbolcu diye oynatıyor Hanzo bunu. Kendisinin yansıması sahada.

İçeriye bir bakış ve ortayı boş yere sallaması beni deli ediyor

ceza sahasina yaklasmaya bile zahmet etmiyor bazen yari sahadan salliyor ortayi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bilmem gordunuzmu, top geldi.. kafa vurdu ama oyle bi vurduki lan sinirden gulmekten oldum.. ulan bide milynlari aliyosun gavattttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt