#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse martaval atmasın ,zamanında sabriyi el üstünde tutan siz taraftarsınız, sizin taraftarlığınız sabrinin futbolculuğu kadardır zaten her an bunu tasdik ediyorsunuz.

90 da oyuna alındı maç başı parasını kırışacaklar anlaşılan Ulan Tafo

Bordeaux'ya attığı golün hatrına anasına, avradına saygım var

Orta saha yol geçen hanı olmuş.Bunun sebebi Galatasaray Orta sahasında Selçuk Bilal Rodriguez gibi ağır çekim futbolcularin ısrarla oynatilması, forvette savruk ve beceriksiz bir kontratak forvetin olması. Beklerin ve defansa suç yüklenemez. Buna Sabri de dahil. Orta sahaya Denayer+ Emre + Yasin Monte edilsin defans sorunumuz dye birşey kalmaz.

Son golde en büyük hata Sabri'den topu taç çizgisine doğru uzaklaştıracağına göbeğe uzaklaştırıyor birde defans oyuncusu olacak

Sabrinin emeklilik zamanı geldide geçiyor git sende kurtul bizde kurtulalım.

Bizim için gideceğin gün bayramdır.Allahın belası herif.Seni nasıl futbolcu yapmışlar aklım almıyor.

Bu sene 2 veya 3.son anda girmesi. Eee otel masrafları var reiz'in. Sonuçta evladımız..

Bu Sabri denen sozde sagbek niye memleketinde Samsunspor a gitmiyor yahu biraz da onlara calissin bizde bi halt yedigi yok zaten, 2 sene orada oynayip jubilesini yapsin iste.

90 da oyuna alındı maç başı parasını kırışacaklar anlaşılan Ulan Tafo

Sabri'yi defansa takviye olarak diye dusundu diye tahmin ediyorum. Sabri girince Denayer merkeze gecti cunku. Ama girmeseydi daha iyiydi, en azindan 2 stoperden 3 stopere gecip defansin ayarini bozmamis olurdu. Sabri de zaten bir kafa vurusuyla kalitesini (!) gosterdi. Herkes Jose'yi elestirir hatali pasi yuzunden de kimse Sabri'nin hatali kafa topunu elestirmez.

Ulan millet sana statta demedigini birakmadi. Son yedigimiz golde o topu oraya niye atiyorsun dingil. Taca dogru atsana topu. Seni oynatanin ebesini aniyorum.

Son düzenleme:
Ya bu adam oynamayınca seviniyoruz ama 90. dakika da bile olsa bir şekilde oyuna sokuyorlar bunu.Maç başı parasını mı kırışıyor yönetimle bilmiyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt