#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta yapmasin, defansa önem versin. Aslinda 2-3 kisilik oynayan cevik bir futbolcu. Selcuk ve Bilal gibi kagni lar varken. Sagbekte alternatifi yok su anda. Denayer sagbekte harcanmasin. Taffarell gözümden düstü sirf taraftar istemiyor diye son macta mantiksizca oynatmadi Sabriyi.

Orta yapmasin, defansa önem versin. Aslinda 2-3 kisilik oynayan cevik bir futbolcu. Selcuk ve Bilal gibi kagni lar varken. Sagbekte alternatifi yok su anda. Denayer sagbekte harcanmasin. Taffarell gözümden düstü sirf taraftar istemiyor diye son macta mantiksizca oynatmadi Sabriyi.

Sabri 2-3 kisilik oynayan cevik bir futbolcu ?

Sabri 2-3 kisilik oynayan cevik bir futbolcu

e1243868a18c41c3828d0d131685d65d.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

e1243868a18c41c3828d0d131685d65d.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Yetenek fakiri olmasina ragmen bilmem kac yildir bu kulupte yer alabiliyorsa tebrik etmek lazim...

Eger satilmazsa Semih Kaya'da boyle olacak. Adam kendini gelistirecegine gittikce sicip siviyor...

Tam Turk isi yeminle.

Disiplinliksiz kanimizda var. Bizim buralarda tum yabancilar vucut yapar bizim buradaki Turklerde tam tersi azda olsa gobekleri salmis gezerler orada burada... Millet olarak zora gelemiyoruz aga. Bundan adam gibi eminim ama yinede Turk olmak cok acayip gurur verici :D

Son düzenleme:
Gs yönetim kurulunda sarıoğlu diye bir akrabası vs birileri var bence alaydan , mektebden. Yoksa gitsin bir anadolu klübüne aydın yılamz gibi olmazsa şerefsizim.

adamı sağ bekken geri gelmiyordu sağ bek oynattık hiç gelmedi :D

Yıl 2020 olmuş hala bu değnek oynuyo sağ bekimiz de ulan biz ne hata yaptıkta bu zulüm bize reva görülüyor yemin ediyorum aklım almıyo yaa. 3. ligde top oynasa döverler lan bu adamı yemin ediyorum. Aklı başında olan renktaşlarımızı tenzih ederim ama statta bu adama gaz veren o çoğunluk grup var ya işte o grubun..

kanserli hücre
halı sahada bile oynayamaz.
inadına oynatanlara selam olsun.
kaç para alıyorsunuz oynattığınız maç başına?
erkek gibi söyleyin?

Senden öylesine nefret ediyorum ki dün 11de ismini görünce maçı takip etmedim.Yorumlara bakacak olursak iyi ki takip etmemisim.Yine ayni malliklara devam etmişsin.Allah herkese senin şansını versin.Malum yıllardır takim için hicbir katkin yok ama milyonları cebe indirdin.Seninde seni futbolcu yapanında Allah belasını versin.

Böyle insanlar takimin evlatlari, nasil volkan ayisini kovmuyorlarsa bundada aynisi, bunlar birsey yapmadan catir catir paralarini kazanip kavga dövüs cikariyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt