#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oraya bir tane direk diksek bunun yerine, arada oyuncu falan çarpar da rakip atak kesilir hiç olmazsa.

şuna verilen şans bari koray güntere falan verilsin sağ bekte.

147070349-34bbd87fb4a00cadaca04c55c3a3ffdc-4c6a64a8-scaled.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Hamzaoğlu Bursasporun başına geldi. Devre arası Hamzaoğlu Galatasaray taraftarinin nefret ettiği, küfürü hakareti eksik etmediği futbolcular Sabri, Olcan, Yasin ve Emre gibi dinamik, çevik, girişken,ruhlu ve sonuna kadar Top için savaşan yerli futbolcuları Bursaspora transfer eder, bunlara taraftarın oynatilmadiğı halde aşağıladiğı Sinanı da ekleyebilir. Devre arası Yönetim yabancı hayranı Taraftarımıza en az 5 yabancı komisyon transferi yapar menejerlerin cebini doldurur. Herkes memnun olur.

hahahaha üstteki fotoğraf ne öyle :D

ulan sabri mustafa denizlininde hakkından gelirsen artık sana birşey demeyeceğim

Sene sonu bakalım sözleşmesi uzayacak mı? Taraftarlarca sevilmeyip 20 senedir aynı kulüpte nasıl kalabildi.. İnanılmaz.

Yabancı birisi görse takımın Totti,Gerrard,Xavi'si sanacak.

Devre arası birak git, istersen törenin istersen gönülün arkasinda oyna, ekstra mücadeleci katkinla rakibi şampiyon yap. Nankör yönetim, antrenör ve taraftar sana bir tek laf etme hakkina sahip değildir.

Bjk ve Fbyle aramizdaki farkin nedeni, onlarda Sabri ve Semihin olmamasi. Yedirdikleri gollerle en az 15 puan kaybettirdiler.

Hamzaoğlu Bursasporun başına geldi. Devre arası Hamzaoğlu Galatasaray taraftarinin nefret ettiği, küfürü hakareti eksik etmediği futbolcular Sabri, Olcan, Yasin ve Emre gibi dinamik, çevik, girişken,ruhlu ve sonuna kadar Top için savaşan yerli futbolcuları Bursaspora transfer eder, bunlara taraftarın oynatilmadiğı halde aşağıladiğı Sinanı da ekleyebilir. Devre arası Yönetim yabancı hayranı Taraftarımıza en az 5 yabancı komisyon transferi yapar menejerlerin cebini doldurur. Herkes memnun olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt