#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana da senin yaklaşımın doğru gelmedi. atakan gayet doğru bir noktaya değinmiş. milyon euro alıyorsun CL maçlarına çıkıyorsun daha hakemle iki kelam edemiyorsun ..onu geçtim takımda yabancılar var sen onlarla ikili ilişki kuramıyorsun bu da doğal olarak çeteleşmeyi de kolaylaştırıyor.
ha dil bilmek yaptıkları karaktersizlikleri engelleyecek miydi ? asla !
ama en azından level atlamış olurlardı takımdan drogba gibi efsane geçti ondan bile ders almayan adamları kimse adam edemez zaten

Avrupa'daki bütün futbolcular İngilizce'yi istisnasız biliyor yani tamamen?

Olaya o acidan bakman bence yanlis su halimle kendimi onlarin yerine koyuyorum ne yapar ne eder iletişim kuracak kadar ogrenirdim sen gLatasaraydasin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa'daki bütün futbolcular İngilizce'yi istisnasız biliyor yani tamamen?

Olaya o acidan bakman bence yanlis su halimle kendimi onlarin yerine koyuyorum ne yapar ne eder iletişim kuracak kadar ogrenirdim sen gLatasaraydasin
++++
dil bilmeleri ümidim az da olsa ufuklarını genişletirdi. türk oyuncuların genelinde iş ahlakı yok zaten

++++
dil bilmeleri ümidim az da olsa ufuklarını genişletirdi. türk oyuncuların genelinde iş ahlakı yok zaten

Niye yanlış olsun ki?Onlar öğrenmek zorundaysa Avrupa'dan örnek verdik işte.

Kimse İngilizce öğrenmek zorunda değil ki?Tamam yukardaki ironiydi üçünden de nefret ediyorum,hadi Selçuk'u biraz daha az,ama bu argüman pek doğru gelmedi bana.
CL macina cikiyorsun hakeme veya rakip oyuncuya derdini anlatamiyorsun hadi onuda gec takim arkadaslarinla nasil dialog kuracaksin ? Yabancilar Turkce ogrenmek zorunda degil ama oturup deger verip ogreniyorlarsa Burakda ogrenecek sabride ama is.isten gecti. Ben 50 kusur yasinda FT yi british councilde gorunce helal hoca demistim. Ogrenmemek ayip degil cahil kalmak ayip

Sent from my HTC One using Tapatalk

CL macina cikiyorsun hakeme veya rakip oyuncuya derdini anlatamiyorsun hadi onuda gec takim arkadaslarinla nasil dialog kuracaksin ? Yabancilar Turkce ogrenmek zorunda degil ama oturup deger verip ogreniyorlarsa Burakda ogrenecek sabride ama is.isten gecti. Ben 50 kusur yasinda FT yi british councilde gorunce helal hoca demistim. Ogrenmemek ayip degil cahil kalmak ayip

Öğrenmek isteyen öğrensin tabi de bunu dayatmak bana göre doğru değil.Avrupa'da veya Dünya'nın her yerinde istisnasız bütün futbolcular biliyor mu İngilizce?

Öğrenmek isteyen öğrensin tabi de bunu dayatmak bana göre doğru değil.Avrupa'da veya Dünya'nın her yerinde istisnasız bütün futbolcular biliyor mu İngilizce?
Tamam Sarper ogrenmesinler hebele hubele takilsinlar ne diyim artik :D

Ilkokullarda bile ingilizce bize zorunlu dayatiliyordu simdiki durumu bilemiyecegim ama evrensel bir dili ogrenmek insana + deger katar hele birde Galatasaray da futbolcuyu birak malzemeci bile ikinci bir dil bilmeli ki yabanci futbolcularla dogru iletisimi kurabilsinler. Bir lisan bir insan demektir :)

Tamam Sarper ogrenmesinler hebele hubele takilsinlar ne diyim artik :D

Ilkokullarda bile ingilizce bize zorunlu dayatiliyordu simdiki durumu bilemiyecegim ama evrensel bir dili ogrenmek insana + deger katar hele birde Galatasaray da futbolcuyu birak malzemeci bile ikinci bir dil bilmeli ki yabanci futbolcularla dogru iletisimi kurabilsinler. Bir lisan bir insan demektir :)

Onlar tembelliklerinden üşendiklerinden öğrenmek istemiyor bunu kastediyorsan haklısın.Ben olaya sosyokültürel siyasal bir açıdan baktım.

Onlar tembelliklerinden üşendiklerinden öğrenmek istemiyor bunu kastediyorsan haklısın.Ben olaya sosyokültürel siyasal bir açıdan baktım.
Dedigin acidan bakarsak evet ogrenme zorunlulugu yok lakin dunya okadar kuculduki internet sayesinde bence ingilizce onemli bir hal aldi. Herkes bilmek zorunda degil ama bizim milyonluk davarlarin en azindan saha icinde kendini ifade edebilmesi onemli olan

Dedigin acidan bakarsak evet ogrenme zorunlulugu yok lakin dunya okadar kuculduki internet sayesinde bence ingilizce onemli bir hal aldi. Herkes bilmek zorunda degil ama bizim milyonluk davarlarin en azindan saha icinde kendini ifade edebilmesi onemli olan

Futbolcu olmayı öğrensinler de varsın İngilizce eksik olsun. :D

oohhh kurtuluyoruz senin gibi keresteden
ohhhh Allah'ım ne büyüksün...

sen biliyon mu abi

oohhh kurtuluyoruz senin gibi keresteden
ohhhh Allah'ım ne büyüksün...

dani alves gelse de bu karaktersiz köpekten kurtulamayız ... herif sülük gibi yapıştı kaldı...lobisi güçlü adamın ya jübile yapıp s*ktir olup gidecek ya da ölecek başka çaresi yok o kadar nefret ediyorum ki ölse gram üzülmem hatta şerefine fenerli arkadaşıma yemek ısmarlarım

Son düzenleme:
yine 1-2 kez defansta yoktu ama yedek olarak idare ediyor. rezildal'a göre bin kat daha iyi.

Çok iyiydi.

İt Hamza adamı koruyacam diye bek aldırmadı Sabri'yi de yaktı.
Bugün tribünde nasıl olsa Linnes var geçici oynuyor diye izledik hatasız oynadı. Sezon başı sağ bekte Tarık kovulup Sabri 2.adam olarak devam etse oynadığı zaman elinden geleni yapıyor deyip geçecektik. Ama artık ipler koptu.

Her zaman yazmisimdir Sabri Tariktan 5 kat daha iyi oyuncudur
Hatta bence Selcuk,Semih,Burak,Umut,Emre Colak,Yasin ve Tarik dan cok daha güvenilir biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt