Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Tur için elinden geleni yaptı. Yeteneği bir yere kadar adamın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh bu adam olursa takimin da boyle olmasi normalSabi takımın ruhudur daha da laf etmem hırsla oynayan adam lazım bana Selçuğu Donku gördükçe kafayı yiyorum.
sorma kötünün iyisi diyoruz mecbur ama cidden bizim takım yerlerde Sneijder dün delirdi adam pres bekliyo ama yok 30 küsürlük etoo bile pres yapıyo haram olsun emeklerimize bide bileklik bekliyolar.Ruh bu adam olursa takimin da boyle olmasi normal
Ne kadar reziliz ya .d
cingıl bels
Valla dun maci izlemedim isteydim onun icin ne olup bittigini bilmiyorum.Yillar sonra bi mac kacirdim.sorma kötünün iyisi diyoruz mecbur ama cidden bizim takım yerlerde Sneijder dün delirdi adam pres bekliyo ama yok 30 küsürlük etoo bile pres yapıyo haram olsun emeklerimize bide bileklik bekliyolar.
bende son yarım saatini izlemedim 2-1 yapmıştık ama ilk defa bir gole sevinmedim elenceğimizi biliyodum çünkü bildiğmiz Galatasaray olsa 3 4 atmıştık lazioya adamlar o kadar rahat aldı ki maçı terlemediler tabii . bizimkiler de terlemedi özellikle selçuk ve donk turistik gezide gibilerdi.Valla dun maci izlemedim isteydim onun icin ne olup bittigini bilmiyorum.Yillar sonra bi mac kacirdim.
cingıl bels
Abi selcukta guc denen bisey yok eskiden uzun top atardi simdi onu bile atamiyor cildiriyorum.bende son yarım saatini izlemedim 2-1 yapmıştık ama ilk defa bir gole sevinmedim elenceğimizi biliyodum çünkü bildiğmiz Galatasaray olsa 3 4 atmıştık lazioya adamlar o kadar rahat aldı ki maçı terlemediler tabii . bizimkiler de terlemedi özellikle selçuk ve donk turistik gezide gibilerdi.