#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıptır söylemesi kıçını yırtı adam Sneijder carole ve denayer ile birlikte.
Yetenekleri tamam bir yere kadar ama adam savaşıyor arkadaş arma için. Bir de örnek donka bakıyorum. Ohhhhhh keyif yapıyor adam yürüyerek resmen.

NKFVaklınaK

Bu herif niye cikti gayet iyiydi.Donk cikmaliydi.

o kadar bktan bir takımız ki. sabri sadece hırsı ile en iyi olarak gözüküyor..

Yeteneği sınırlı ve bizi her maç deli ediyor. Ama içindeki istek ve hırs diğer futbolcuları görünce özellikle takdire şayan. O kadar tepkiye rağmen elinden geleni her maç yapmaya çalışıyor. Helal olsun reis..

En azından ruhsuz ruhsuz sahada gezinmiyor. 2 maçta 1 gol 1 asist ile oynadı. Benim gözümde başarılıdır. Yasin'in içeri çevirdiği topta bile ayağından kaçırdığı için ne kadar üzüldüğünü gördük. Adamsın Sabri, ruhsuzlara inat devam et...

Bu yeteneksiz bile sorumluluk alıyor çabalıyor. Sahada kaptan sıfatını taşıyan adam ne yapıyor acaba

Selçuk saklambaç oynarken Sabri maç boyunca kıçını yırttı. Reys. :ka19:

Sabi takımın ruhudur daha da laf etmem hırsla oynayan adam lazım bana Selçuğu Donku gördükçe kafayı yiyorum.

Ruh bu adam olursa takimin da boyle olmasi normal
Ne kadar reziliz ya .d

cingıl bels
sorma kötünün iyisi diyoruz mecbur ama cidden bizim takım yerlerde Sneijder dün delirdi adam pres bekliyo ama yok 30 küsürlük etoo bile pres yapıyo haram olsun emeklerimize bide bileklik bekliyolar.

sorma kötünün iyisi diyoruz mecbur ama cidden bizim takım yerlerde Sneijder dün delirdi adam pres bekliyo ama yok 30 küsürlük etoo bile pres yapıyo haram olsun emeklerimize bide bileklik bekliyolar.
Valla dun maci izlemedim isteydim onun icin ne olup bittigini bilmiyorum.Yillar sonra bi mac kacirdim.

cingıl bels

sabriye 1 ay önde gitsin diyenler şimdi övmeye başladı bu takımda tek galatasaraylı varsa oda sabrini maaşında ilk indirime giden o maçlarda yetenek olmasa bile mücadele eden o ünal aysal döneminde A2 takımına alınmayıp hala fedakarlık yapan o tesislerde yemek verilmeyip dışlanan o bazı taraftarlar medyanın sosyal mecraların etkisinde kalarak chedjoyu selçugu donku öve öve bitiremedi

Valla dun maci izlemedim isteydim onun icin ne olup bittigini bilmiyorum.Yillar sonra bi mac kacirdim.

cingıl bels
bende son yarım saatini izlemedim 2-1 yapmıştık ama ilk defa bir gole sevinmedim elenceğimizi biliyodum çünkü bildiğmiz Galatasaray olsa 3 4 atmıştık lazioya adamlar o kadar rahat aldı ki maçı terlemediler tabii . bizimkiler de terlemedi özellikle selçuk ve donk turistik gezide gibilerdi.

bende son yarım saatini izlemedim 2-1 yapmıştık ama ilk defa bir gole sevinmedim elenceğimizi biliyodum çünkü bildiğmiz Galatasaray olsa 3 4 atmıştık lazioya adamlar o kadar rahat aldı ki maçı terlemediler tabii . bizimkiler de terlemedi özellikle selçuk ve donk turistik gezide gibilerdi.
Abi selcukta guc denen bisey yok eskiden uzun top atardi simdi onu bile atamiyor cildiriyorum.
Donkun alinmasini zaten istemiyordum vasat bi oyuncu oldugu cok belliydi.
Sonuc olarak bu sezonun bitmesi td nin gitmesi yonetimin istifa etmesi gerekir.

cingıl bels

sabrinin suçu ne beyler ? Galatasaray yönetimi sizi takımda tutmka istese hanginiz hayır der ? Adama kızmaya hakkımız yok.. Adamın yetneğinin sınırlı olduğu ortada ama bir gerçek var ki yeteneği ne olursa olsun sabri canla başla mücadele etmedi takımını sattı diyeceğin 1 maç gösteremezsin..dün über yetenekli chedjounun neler yaptığını gördük atibayı ayağında top diye oynatacak donkun ne kadar rezil olduğunu gördük...Gönül ister ki hem yetenekli hem de mental yönü güçlü adam alalım ama olmuyor işte alamıyor başımızdaki beceriksizler..
Ben şu durumda yetenekli olup da takımı umursamayan adamlar dururken sabriyi en son eleştiririm

Adam her mac elinden geleni yapiyor siz önce donk, umut ve selcuk cöpüne sövün sabriye sövmeden önce

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2 mac hereyere kosarak iyi oynamis gibi gorundugu icin hemen göklere cikartin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt