#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gencligim bunu ve sacmaliklarini izlemekte gecti.

Kaybolan yillar..

2016 yılında Kadıköy'de bu adam frikik atıyorsa hala bu hale getiren yöneticiler ne kadar beyin fukarası olduklarına oturup ağlasınlar ve gerekeni yapsınlar.

Gereken önce bunu sonra da kendilerini futboldan men etmek tabi.

Bu herif kulüpte olduğu sürece dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum, ben çektim o çekmesin.

CxuiX3cWgAA-mxZ.jpg:large

Bu durumdan Sabri'ye kaldık. Frikikte resmen dalga geçti Fenerliler. Yeter artık defol git yahu.

ulan yeter be nedir senden cektimiz? ya okadar aptalki sirf taraftarin gözüne giriyim diye hic alakasi olmayan yerlerde sen pres yap ve sonra tamamen senin kanadin bos kalsin ve ondan sonra sag acik oynayan arkadasina bagir oraya kos diye. sirf ikinci yari kac kere gördüm, ulan sen bir sag beksin sol acika kadar pres yapmak senin neyine? sonra geri de kosamiyor orda kaliyor ve sag kanatimiz tamamen bos kaldi fenerli futbolculara, onlardan ondan malki bunu degerlendiremediler.

bence sabri kulübün yüzde 80 hissesine sahip o yüzden kimse ses çıkartamıyor

Serdara dua et senin yüzünden 2-3 gol yemedik spastik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Futbolcularımıza hakaret edebiliyor muyuz? Saçları seyrek bir futbolcumuza 'godoş' diyeceğim de..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bela okuma la..

Sent from my iPhone using Tapatalk

kapasitesi belli adamın. elinden geldiğince en azından mücadele ediyor. diğer elemanlar gibi yan gelip yatmıyor. sağ bekte sabri'nin oynaması ya da kötü oynaması sabri'nin değil onu takımda tutanın daha iyisini almayanın suçu. burda sabri'ye küfürler etmenin bir manası yok. edecekseniz dursun'a ve dursun'dan önceki nice başkanlara edin

son dklarda sabri'nin topun başına geçmesi sizde de içinizde bir sızlama olusturdu mu?
bende olusturmadı da ondan soruyorum.

Sabri'ye kızmaya gerek yok 16 yıldır onun yerine adam bulamayanlar utansınlar ayrıyetten sabri
selçuk yasin snejider semih ten daha Gs lıdır.
Adamı göndermek istersin ama yavşaklık yaparak altını eşerek yollanmaz güzel güzel konuşulur biter

yaw geçiniz galatasaraylıymıs bileğini kesse sarı kırmızı akarmıs ayaklarını.
bizde 1m alıyorsa, fener 1.1 versin gider bunlar.

aynı sekil karsı taraf için de geçerli. dini imanı para bu futbolcuların. özellikle profesyonellikten nasibini almamıs yerli comarlar.

yaw geçiniz galatasaraylıymıs bileğini kesse sarı kırmızı akarmıs ayaklarını.
bizde 1m alıyorsa, fener 1.1 versin gider bunlar.

aynı sekil karsı taraf için de geçerli. dini imanı para bu futbolcuların. özellikle profesyonellikten nasibini almamıs yerli comarlar.

kastetmek istediğim mücadele Gs ruhu
Yoksa evlatçılık bitmesi gereken ilk şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt