#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis bugünde bol bol adam kaçırdı çok şükür. İlk yarı rezildi, ikinci yarı fena oynamadı ama Linnes'in her türlü formayı alması lazım artık. Takımda sırıtan 2 oyuncudan biriydi.

Yıllardır şu orta açmayı bilmeyen davara mahkûm edilmemiz Galatasaray tarihindeki en büyük rezaletlerden biridir şüphesiz.

Ya Cavanda'nın bundan neyi eksik allah aşkına ? En azından gidip geri geliyor. Bu kazma bir türlü dönmek bilmiyor. Bunun kanadından gelen atakları yüreğimiz ağzımızda izlemekten bıktık.

Maçın özetini bir kez daha izledim de aklıma geldi afedersiniz soldan gelen ataklarda armut gibi çizgiyi bozuyor herif. Ulan atak soldan geliyor 3 oyuncuyu da görüyorsun 1 metre geride hangi akla mantığa sığınıp gerilerinde duruyorsun. Gol ofsayt ama normalde 1 metre daha ileride duracakken pozisyonu niye tehlikede bırakıyorsun. Bir pozisyon daha var yine soldan gelen orada 2 metre falan geride duruyor 3 oyuncu birden ofsayta düşecekken ofsaytı bozuyor. Birde şu herif için Cavanda'dan vs iyi derler lan adam bildiğin önündeki defans oyuncularına bakıp çizgide durmayı bile beceremiyor ya

Sabri'yle bu iş olmaz, Cavanda'yla hiç olmaz. Linnes'e bi şans daha verilmeli.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Cavanda'nın bundan neyi eksik allah aşkına ? En azından gidip geri geliyor. Bu kazma bir türlü dönmek bilmiyor. Bunun kanadından gelen atakları yüreğimiz ağzımızda izlemekten bıktık.
Sabri beyinsizin teki zaten ama biz de gidip (bunu da ancak biz beceririz zaten) Sabri den daha beyinsiz daha gerizekalı birisini bulup getiriyoruz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sabriylede olmaz şu seviyedeki cavanda ile hiç olmaz.
Linnese dua etmemiz lazım ki formunu artırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senin abv. Gidene kadar günde bir kere yazacagim

İyi sağ bek alınmadığı müddetçe Sabri takimda kalır, kalmalı da.

Yillardir Salih, Tarık Veysel Grosskreutz Cavanda gibi oyuncular aldık çoğu yetersiz. Linnesin başarılı olacağı da belli değil henüz.

Geçmiş ve suanki yönetim biraz para ödeyip kaliteli 1 sağ bek alsaydı şimdi sağ bek sorunu yaşamazdık

İyi sağ bek alınmadığı müddetçe Sabri takimda kalır, kalmalı da.

Yillardir Salih, Tarık Veysel Grosskreutz Cavanda gibi oyuncular aldık çoğu yetersiz. Linnesin başarılı olacağı da belli değil henüz.

Geçmiş ve suanki yönetim biraz para ödeyip kaliteli 1 sağ bek alsaydı şimdi sağ bek sorunu yaşamazdık

Sizin gibiler yüzünden bu adam 15 senedir bu takımda. Semih veya Rızık reyis bile Sabri'nin oynadığı kadar top oynar sağbekte. bela herif bu yaşa gelmiş ne pozisyon almasını biliyor, ne geri dönüyor, ne mevkisini biliyor, ne de orta açmayı biliyor. Bildiği şeyleri yazsaydım keşke. Yağmur Sarıoğlu'na özel uçak alacak adam nerdeyse kazandığı paralarla.

Sizin gibiler yüzünden bu adam 15 senedir bu takımda. Semih veya Rızık reyis bile Sabri'nin oynadığı kadar top oynar sağbekte. bela herif bu yaşa gelmiş ne pozisyon almasını biliyor, ne geri dönüyor, ne mevkisini biliyor, ne de orta açmayı biliyor. Bildiği şeyleri yazsaydım keşke. Yağmur Sarıoğlu'na özel uçak alacak adam nerdeyse kazandığı paralarla.

Cidden başka spora yönelmelisin, futboldan bi halt anladığın yok.

Sabri eksiklerine rağmen eboueden sonra alınan sağ beklerden daha verimli oynadı

Bu Sabri'yi kötünün iyisi yapıyor. Sabri'yi istediğimden değil ondan daha verimli oynayan olmadığı için takimda kalsın diyorum.

İyi bir sağ bek alınırsa gönderilsin

Hamit senede 3 maç oynuyor, Semih genelde stoperde oynuyor. Biraz mantıklı düşünün yorum yazmadan önce.

Cidden başka spora yönelmelisin, futboldan bi halt anladığın yok.

Sabri eksiklerine rağmen eboueden sonra alınan sağ beklerden daha verimli oynadı

Bu Sabri'yi kötünün iyisi yapıyor. Sabri'yi istediğimden değil ondan daha verimli oynayan olmadığı için takimda kalsın diyorum.

Hamit senede 3 maç oynuyor, Semih genelde stoperde oynuyor. Biraz mantıklı düşünün yorum yazmadan önce.
Şu adamı öven, diğerleriyle kıyaslayıp iyi diyen biriyle asıl ben futbol konuşmam. 2 şirinlik yapınca her maçta yaptığı en az 5 hata görünmüyor. Futbol yobazları sizi. Linnes'in ne yapacağı belli değilmiş. Ben söyleyeyim sana Linnes şu haliyle SS den 10 kat daha topçu, bir maçla harcadılar adamı. Adam BJK ile süper kupa maçında harika oynamıştı halbuki. Hala Sabriden medet umuyor.

Son düzenleme:
Şu adamı öven, diğerleriyle kıyaslayıp iyi diyen biriyle asıl ben futbol konuşmam. 2 şirinlik yapınca her maçta yaptığı en az 5 hata görünmüyor. Futbol yobazları sizi. Linnes'in ne yapacağı belli değilmiş. Ben söyleyeyim sana Linnes şu haliyle SS den 10 kat daha topçu, bir maçla harcadı adamı. Adam BJK ile süper kupa maçında harika oynamıştı halbuki. Hala Sabriden medet umuyor.

Sadece futboldan anladığın yok, okuma kabiliyetin de düşük

Bende Sabri'yi istemiyorum ama alternatif yok ise az çok verim aldığın sağ bekini göndermek ahmaklıktır

Linnes Sabriden daha potansiyeli oyuncu ama henüz kendisini kanitlamadi.

İnş kanıtlar kendisini

Sadece futboldan anladığın yok, okuma kabiliyetin de düşük

Bende Sabri'yi istemiyorum ama alternatif yok ise az çok verim aldığın sağ bekini göndermek ahmaklıktır

Linnes Sabriden daha potansiyeli oyuncu ama henüz kendisini kanitlamadi.

İnş kanıtlar kendisini

İnsan yönetme yeteneğim olduğunu düşünseydim antrenör olurdum.Futboldan öyle bir anlıyorum ki,ligteki leş kaşarlanmış td'lerin yanında mourinho gibi gözükürdüm başında olacağım takımla ilk maçımda.

not:torpil vs konularına girmiyorum, sadece varsayım
not2:he FM he

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt