#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cyflei7WgAA6y4K.jpg

Tam olarak ömür törpüsü ya millet çoluğuna çoçuğuna Hagi'yi anlatır ben bunun bizi nasıl kanser ettiğini anlatmak durumunda kalacağım vakti zamanında bir Sabri vardı... Bitmiyor herif yahu.

Isin en aci tarafi bu adami yillar sonra efsane diye hatirlayacaklar.

Yazik günah.

Ayağı kırılsa futbol hayatı bitse üzülmeyeceğim dünya üzerinde tek futbolcu o kafar nefret ettim bundan zaten bedavadan kazandığı paralar ömür boyu kral gibi yaşamasına yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adama ne sövüyorsunuz yav 10 senede gelen 20 tane oyuncu Sabri'yi bile kesememişse oturun Sabri'yi tebrik edin, o oyuncuları alanlarında yedi sülalesine sövün.

kurtulamadık gitti kene heriften milleti birbirine düşürmekten fitne fesat yaymaktan başka yaptığı bişey yok bir üçlü çektiriyo hakkını yemeyelim

Adama ne sövüyorsunuz yav 10 senede gelen 20 tane oyuncu Sabri'yi bile kesememişse oturun Sabri'yi tebrik edin, o oyuncuları alanlarında yedi sülalesine sövün.

yabancı kısıtlamasının kurbanı oldu eboue maxi pereira cüneyt denen kestane yüzünden alınmadı iyi oyuncu alsalar bu üçlücü fesatlık çıkaran sabrinin esamesi okunmaz

Lanet herif.Canın cehenneme :mad:
Senin oynadığın maçları izlemiyorum.O kadar nefret ettirdin kendinden.

yabancı kısıtlamasının kurbanı oldu eboue maxi pereira cüneyt denen kestane yüzünden alınmadı iyi oyuncu alsalar bu üçlücü fesatlık çıkaran sabrinin esamesi okunmaz

Eboue harika 2 yılın ardından kendini bitirdi ve gitti, iyi adam gelirse her halükarda oynar. Sorun 2-3 milyon Euro verip 10 adam alacağına 10 milyon Euro ya yani üçse bir fiyatına git tek bir tane adam gibi oyuncu al gel fakat bu vizyon maalesef bir türlü yok yönetimlerde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük büyük dedesi kulübün kurucusu olabilir iyi araştırılmalı

Futbolcumusun sen odun top kaybediyor sonra sisip kaldigi icin adamin arkasindan kosmuyor bile

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt