Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Şampiyon olursak kalır bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenge ve kardeşi
平愛梨Onaylanmış hesap @harikiri_tairi 20 dk.
インスタライブ![]()
お邪魔しましたー![]()
楽しかった♡
ありがとうございました。@harikiri_tiger
#平祐奈 #平姉妹 #インスタライブ #ありがとう
![]()
Basta hakanBu adama çok kötü transfer, almayın ya , lato oynayacak diye ağlayanların listesini çıkaralım ve kulübe scoot ekibi olarak tayin edelim . Izlemedigi , oradan buradan duyduğu isimlere çöp diyerek bize nice iyi ya da vasat oyuncular kazandirabilirler . Umarım bu müthiş yetenekleri değerlendirebiliriz
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O adamın futboldan anladığını düşünmüyorum zaten. Isı gücü ya bizim bu forumda ... Ya bizim bu millet ... Ya bazı insanlar .... gibi anca millete laf atmak ve de snejder diye ağlamak. Ya ben bu adamı ne övdüm ne de yerdim çünkü sadece adını duydum. Buradaki ve twitterdeki ergenlerin yüzde 90 ı da eminim ki sadece adını duymuşlardı. Sanki sabah akşam inter maçını izliyorlardı...Basta hakan
Bu Alemin Tek Kralı
Olsun komik oluyor eğleniyoruz böyle tipler sayesindeO adamın futboldan anladığını düşünmüyorum zaten. Isı gücü ya bizim bu forumda ... Ya bizim bu millet ... Ya bazı insanlar .... gibi anca millete laf atmak ve de snejder diye ağlamak. Ya ben bu adamı ne övdüm ne de yerdim çünkü sadece adını duydum. Buradaki ve twitterdeki ergenlerin yüzde 90 ı da eminim ki sadece adını duymuşlardı. Sanki sabah akşam inter maçını izliyorlardı...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nagatomo hakkinda ne demisim cikarsana? Laf degil, icraat görelim bi bakalim ne yazmisim. Fazla mesajim yok zaten, 2. dk da bulursun, yerse tabi.Basta hakan
Bu Alemin Tek Kralı