samuraia kanim isindi ins. performansini devam ettirir.
olumlu hafa kattigi belli.
belkide bek aramaya gerek kalmaz yeni sezona.
en önemli transfer defansif orta saha olur.

valla hala 100/100 begenemedim ben bunun futbolunu. iyi herif evet neseli felan ama asil olan futbol. yorum yapmak icin bekliyorum bakalim.

Sempatik adam ve senelerdir Galatasaray'da oynuyormuş gibi hissiyatı veriyor insana...

Yenge ve kardeşi :D

平愛梨Onaylanmış hesap @harikiri_tairi 20 dk.
インスタライブ
2728.png

お邪魔しましたー
2728.png

楽しかった♡
ありがとうございました。@harikiri_tiger
#平祐奈 #平姉妹 #インスタライブ #ありがとう
DXMbGjoWkAAjJwf.jpg

Yengenin kardeşi bekar mı

Alnitak Alnilam Mintaka

Yuto Nagatomo, Premier Lig'den teklifler geldiği iddialarına yanıt verdi:

"Seni isteyen takımların olması onur verici. Gelecekte ne olacağı bilinmez ama zihnim ve vücudum şu anda Galatasaray'da."

DXNMinIWsAEd1Jz

Helal lan Japon reis.

Biz seni hakedecek ne yaptık da geldin be capon reyis.

Bu adama çok kötü transfer, almayın ya , lato oynayacak diye ağlayanların listesini çıkaralım ve kulübe scoot ekibi olarak tayin edelim . Izlemedigi , oradan buradan duyduğu isimlere çöp diyerek bize nice iyi ya da vasat oyuncular kazandirabilirler . Umarım bu müthiş yetenekleri değerlendirebiliriz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adama çok kötü transfer, almayın ya , lato oynayacak diye ağlayanların listesini çıkaralım ve kulübe scoot ekibi olarak tayin edelim . Izlemedigi , oradan buradan duyduğu isimlere çöp diyerek bize nice iyi ya da vasat oyuncular kazandirabilirler . Umarım bu müthiş yetenekleri değerlendirebiliriz

Basta hakan

Bu Alemin Tek Kralı

Özellikle mücadelesi, maç 7-0 olmuş hala rakip ile mücadele etmesi gerçekten takdir edilesi.

Basta hakan

Bu Alemin Tek Kralı
O adamın futboldan anladığını düşünmüyorum zaten. Isı gücü ya bizim bu forumda ... Ya bizim bu millet ... Ya bazı insanlar .... gibi anca millete laf atmak ve de snejder diye ağlamak. Ya ben bu adamı ne övdüm ne de yerdim çünkü sadece adını duydum. Buradaki ve twitterdeki ergenlerin yüzde 90 ı da eminim ki sadece adını duymuşlardı. Sanki sabah akşam inter maçını izliyorlardı...

O adamın futboldan anladığını düşünmüyorum zaten. Isı gücü ya bizim bu forumda ... Ya bizim bu millet ... Ya bazı insanlar .... gibi anca millete laf atmak ve de snejder diye ağlamak. Ya ben bu adamı ne övdüm ne de yerdim çünkü sadece adını duydum. Buradaki ve twitterdeki ergenlerin yüzde 90 ı da eminim ki sadece adını duymuşlardı. Sanki sabah akşam inter maçını izliyorlardı...

Olsun komik oluyor eğleniyoruz böyle tipler sayesinde

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt