Ben Japondan boyle performans beklemiyordum acıkcası ama henuz buyuk maclardaki oyununu gormedik.

Disiplinli ve hızlı. Futbolu bilen adam sadece bunlarla bile fark yaratabiliyor işte bu güzel.

Hakkında yanılanlardan biri de benim. Böyle oynamaya devam etsin çark etmeye seve seve razı oluruz.

Devre arasında gelip de hiç uyum sorunu yaşamamış olması takdire şayan. Belli bir standardı var onun altına düşmedi henüz.

Aslan be. Zaten akıllı adam Japan bi kere.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan az evvel 10 numara üyeydim. Nagatomo için girdiğim iletiden sonra Aslan Üye oldum. Noluyor?

9 sene seria da oynaması zaten savunma anlamında iyi olduğunu gösterir.Ben alınırken çok bişey beklemiyordum.Savunmada iyi yer tutsun yeterliydi.Ancak hücumdada vızır vızır.Seneye kesinlikle bonservisini alsınlar.En başta çok akıllı oyuncu.

DXYQAmIW0AAkwLj.jpg

Bu adamı sadece kötülemek için kötü denir bugün bile defans eksik yakalandığı halde kaç defa kademeye girdi resmen iki bek oyuncumuz da şu an iyi durumdalar Nagatomo bu performansını derbilerde de gösterirse ucuz bir bonservisle transfer edebiliriz hele ki inter de hem dalbert hem de santon varken bize kolaylık sağlayacaklardır. Geldiğinden beri alıştıkça performansı daha da yukarı çıkmaya başladı büyük ihtimal önümüzdeki hafta daha bir performans sergileyecektir.

harika bi herif cikti dogrusu
ortalari da leziz

Bu adam bir Harika kısa filan ama fare gibi aralara iyi kaçıyor.

Sezon sonunda alalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah’i alalim gerektigi zamanlarda Nagatomo’yu da kullaniriz yani ikisini birlikte alalim bedava zaten Asamoah da.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt