Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatında 3 kere anca açmıştırMac konusunda da yazmistim Sinan'in golünde actigi ortayi Lato denen kazma 15 macta bir kere bile acamadi.
Bu nexD Oglum nedense bir sabri tipi var bu herifde, japonlarin sabrisini getirdik sol beke![]()
Bir tane geri zekali fenerli antuda bakalim buna ceza gelecek mi yazmis. Bende gormemistim merak ettim ne yaptiki diye Gercekten insanda utanma olmali ulan hayvandao hareketi ile ayni mi ayrica hayvandao o harekete bir mac ceza yedi yatin kalkin dua edinAslanımmmmmmmm <3
![]()
Geri zekalilar cunkuAntu'ya baktım bi kişi bakalım ceza gelecek mi yazmış puahahhah :asd22::asd22:
Süper kafa topu alıyor dikkat ettinizmi
Bu Alemin Tek Kralı
Kaba tabirle köpek gibi oyuncu gelmeden önce yazmıştım çok çalışkan olduğunuEvet kendi tarzını geliştirmiş boyunun kısa olması dezavantajını çok iyi kapatıyor.
Birde bu adamın en sevindiğim yanı winner bir oyuncu olması. Gerçekten yüksek bir profil ve karakter. Mariano böyle değil mesela linnes de. Bu tarz oyunculara çok ihtiyacımız var.