beyler cok yasli bir sene daha kiralasak sadece olmaz mi hihi

asisti yk golü yok dediler geçen golü çatır çatır asist yapıyor 1 de golü yendi..İşte ligimizin kalitesi ortada üst düzey takım görmüş medel-nagatomo gibi adamlar burada krallar gibi oynayabiliyor

Geçen hafta rakibe kendi kalesine gol attıran da Nagatomo değil mi? Nasıl 2 haftada 2 asist oluyor? 3 olması gerekmiyor mu?

asisti yk golü yok dediler geçen golü çatır çatır asist yapıyor 1 de golü yendi..İşte ligimizin kalitesi ortada üst düzey takım görmüş medel-nagatomo gibi adamlar burada krallar gibi oynayabiliyor

Medel 17.haftaya kadar patates oldu anca kendine geldi. Ne kalitesinden bahsediyoruz acaba?

Sürati şahane değil mi sizce de? Ve belli etmiyor ama olağanüstü bir hırsı ve agresifliği var. Bi de boylu poslu olsaymış üst seviyelerde oynarmış herhalde,
Yine de boyunun handikap olduğu bir pozisyon görmedim ben nazar değmesin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DYEn8aBXkAAnCWV.jpg

DYEozSTXUAAx8mW.jpg

DYEpjNAW4AErgVK.jpg

DYEp_wUW4AYrMpy.jpg

DYEqJ9RW4AIvecz.jpg

Bu herjfin yanaklarini mincirmak istedigim soylentileri gercegi 1e1 yansitmaktadir

Kurallara gore 30 yasini gecmis 1 sene sozlesmesi kalmis kisileri senelik maasina gore alabiliyoruz diye biliyorum.

Nagatomo inter'de 850.000 aliyordu senelik.

Inter bence bedava vermeye hazir olabilir. Yoksa cok ucuzada alabiliriz herifi. Umarim oyle olur.

Inter'e karsi cocuklugumdan beri sempati duyarim ilk olarak Ronaldo yüzünden ama transferin son günü bizden Telles ve Melo yu almalari ile cok pis küfürler cok pis beddualar ettim kulübe.

Nagatomo yu bedava veya cüzi bir bonservis miktarina bize versinler unutalim Melo ve Telles olayini.

ergunden sonra izledigim en iyi sol bek desem yanılmıs olmam heralde

Inter'e karsi cocuklugumdan beri sempati duyarim ilk olarak Ronaldo yüzünden ama transferin son günü bizden Telles ve Melo yu almalari ile cok pis küfürler cok pis beddualar ettim kulübe.

Nagatomo yu bedava veya cüzi bir bonservis miktarina bize versinler unutalim Melo ve Telles olayini.

O zaman vereceklerdi Nagatomoyu bize. Hamza denen hırbo istememişti

Geri
Üst Alt