Linnes gibi hocalarının karısına kızına sarkmıyor sanırım.

Hani bilmiyorum kendisinden ne bekliyordu ki taraftar daha ilk maçtan adamı yerin dibine sokuyorsunuz ?

Sanırım Marcelo-Alaba kırması bir sol bek hayal ediyorlardı ki Nagatomo 'yu daha ilk 90 dakikasından sonra bu kadar gömdüler

Ulan benim anlamadığım Lato 'ya bile bu adamdan 10 kat fazla kredi tanındı

Bekleyin bir adam bismillah desin 3-4 maça çıksın görelim bir kendisini. Tek bir 90 dakika ile adamın ne olduğunu ne kadar iyi/kötü olduğunu bu kadar anlayabiliyorsanız buralarda heba etmeyin kendinizi gidin scout 'luk filan yapın ...

Enes tamam ilk maç ama futbolcu kendini az-cok belli eder..
Bu adam gelecek adına bana hiç umut vermedi açıkcası..
Boy desen yok, fizik desen kuvvetli ruzgarda ayakta duramıyacak kadar cılız, orta yok, pozisyon alma yok, hız yok ve tum bunların ustune yediğimiz gollerde katkısı var.
Bu adama umut baglayıp Linnes'e sırt cevirmek FT nin ayıbıdır..
Koskoca bir transfer sezonunda dogru durust bir solbek bulamayıp (en azından bosta olan Evra yı alabilirdik) Inter'in dışladığı bu gariban Japon'u almak FT nin transferde ne kadar yanlışlıklar yaptıgının son ornegidir..

Nagatomo 'nun yapacağı belli defansta iş yapar hücum ederken sırıtmaz çalışkan bir topçu kendisi 6 ay en üst seviyede yararlanıp yollarımızı ayıracağız kendisiyle

Bir pozisyonda kenardan çok iyi pas çıkardı gomise, gomis yeteneksizi de topu soluna alması gerekirken sağına çekti kız gibi şut attı savunmadan döndü.

Ilk maçıydı ve zor bir maçtı takım olarak ta iyi değildik zamanla faydalı olur en azından latoya nazaran

Yalnız dikkat ettiyseniz adam sürekli bindirme yaptı ama dazlakkafalı Yasin onun önüne bırakacağına gitti topu sağına çekip yerleşik defansa bel hizası orta yaptı. bu maç içinde 4-5 defa oldu.

DVRkPdhWsAAxJWH.jpg

Yuto Nagatomo | 長友佑都 sur Twitter : "母子ともに無事出産しました。
この感動は一生忘れないでしょう。
頑張ってくれた妻への感謝、産んでくれた母への感謝、様々な感謝の想いが溢れています。
ありがとう。
これから父親として、より一層の責任、覚悟を持ち、家族を守っていきたいと思います。
長友佑都、愛梨… https://t.co/GhnzIdUJrf"

Ben pek begenmedim ama zaten daha ilk maciydi zaman vermek lazim biraz.

Bifoumaya karşı baya yıprandı ama Lato olsa içinden geçerdi Bifouma,Takaşi yinede o kadar kötü değildi

Kesinlikle kaliteli ve geçici bir çözüm olarak son derece makul. Linnes'den (ki kendisini severim) çok daha ideal bir sol bek.

Ben gömülecek bir oyun oynadığını düşünmüyorum ama gömen arkadaşlar şu noktaları göz önünde bulundursun:

- Takımla ilk resmi maçı.
- Maç kondüsyonu genel olarak düşük.
- Önünde Yasin oynadı.
- Tüm takımın saçmaladığı bir deplasman maçıydı.

Ne dediysek o.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fişek gibi bizim deli oğlan. İyi olur İnşallah

Sene sonuna kadar fiziği ile idare eder. Sakatlanmasın yeter.

Geri
Üst Alt