DYoNaJEXUAU1PER.jpg

Transferi gerçekleşmek üzereyken Alper Altundu zannedersem (yanlışım varsa kusura bakılmasın) kendisiyle bu transfer hakkında 1 kaç mesajda seviyeli bir şekilde fikir alışverişi yapmıştık 3 maça pişman olursun demişti ama ben Nagatomoyu biliyordum güveniyordum yüzümü kara çıkarmadı sağolsun.

Transferi gerçekleşmek üzereyken Alper Altundu zannedersem (yanlışım varsa kusura bakılmasın) kendisiyle bu transfer hakkında 1 kaç mesajda seviyeli bir şekilde fikir alışverişi yapmıştık 3 maça pişman olursun demişti ama ben Nagatomoyu biliyordum güveniyordum yüzümü kara çıkarmadı sağolsun.
Doğrudur. Ben pek ümitli değildim çünkü İtalya da vasat bir performans sergiliyordu ama bizde şuana kadar beklediğimden faydalı çıktı. Belki de Latovlevici den sonra bu etki olduğundan daha büyük gözüküyor da olabilir.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam asamoahı unutturdu yav baya etkili oynuyor japon reis

Doğrudur. Ben pek ümitli değildim çünkü İtalya da vasat bir performans sergiliyordu ama bizde şuana kadar beklediğimden faydalı çıktı. Belki de Latovlevici den sonra bu etki olduğundan daha büyük gözüküyor da olabilir.

Inter'deki en büyük sorun sürekli 3 beki varken 2 tane daha almasıydı. Adam bir sağda bir solda oynadı durdu. Banko oynadığı son sezon hangisi hatırlamıyorum bile. Böyle adamlar sürekli oynadığında iyi oynar. Şuan mutluluktan uçuyordur bile. Üst üste kaç maçta 11 çıktı nasılsa. Formayı özlemiştir. Mesela Mariano buna göre daha hantal bir adam. sakatlandı vr temposu iyice düştü. Nagatomo öyle değil.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inter'deki en büyük sorun sürekli 3 beki varken 2 tane daha almasıydı. Adam bir sağda bir solda oynadı durdu. Banko oynadığı son sezon hangisi hatırlamıyorum bile. Böyle adamlar sürekli oynadığında iyi oynar. Şuan mutluluktan uçuyordur bile. Üst üste kaç maçta 11 çıktı nasılsa. Formayı özlemiştir. Mesela Mariano buna göre daha hantal bir adam. sakatlandı vr temposu iyice düştü. Nagatomo öyle değil.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Küçük ufak tefek vücut hatları kısa olduğu için kolay da sakatlanmaz nagotomo tam 36 yaşına kadar oynayacak oyuncu tipi var.

Gönlümüzde taht kurdun reis.:love_heart:

Küçük ufak tefek vücut hatları kısa olduğu için kolay da sakatlanmaz nagotomo tam 36 yaşına kadar oynayacak oyuncu tipi var.

Sakatlansa da erken döner iş ahlakı var adamlarda çalışıyolar amaçları yatma değil bizimkiler gibi

Herkes kulaktan dolma bilgilerle saçmaladı zaten . Sadece Alper değil yüzde 95 yok çöp falan dedi . Twitterde ana avrat küfür edip lato oynasın ama alınmasın diyen dangalaklar vardı. Malum bir kuyuya taş atar millet de peşinden işte. Alper için demiyorum ama yanlış anlamasın, genele laf söylüyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Japonya Milli Takım kampında, hocası Halilhodzic :)

5ab09e10-d244-4926-9a26-52f0d3093d95.jpg

İnşallah Inter Nagatomo 'nun bonservisi konusunda sıkıntı çıkarmaz ...

Halilhodzic herkesi değiştirdi Nagatomo'yu değiştirmedi.

Lan biz nası bi fikstüre giriyoruz haberin var mı senin nursuz herif?

İtalya'daki vasat adam Türkiye liginde çok rahat üst düzey performans sergiler. Zira ligimiz bir halta benzemiyor. Melo'da geldiğinde Yılın bidonu idi. Sonuç ortada değil mi :D Ondan dolayı baz almamalıyız.

Geri
Üst Alt