- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Kurdu kuzuyu bilmem de aslanın kim olduğu belli hamdolsun
<<<<<<<<<<<-------------------
Aslan' a dikiz, sen icazet almadan çişe gidemiyorsun daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skandal demişken, yaptığım unofficial yarışmada ki skandalı açıklayayım baya zaman geçti üstünden.
Muhammed şarkısının linkini beğenmedi, değiştirmek istedi; bende hemen değiştirdim, buraya kadar bir sorun yok. Ardından yarışma başlığına Muhammed'in isteği üzerine XXX şarkısının linki değiştirilmiştir yazdımAllahtan kimse görmedi.
Skandal demişken, yaptığım unofficial yarışmada ki skandalı açıklayayım baya zaman geçti üstünden.
Muhammed şarkısının linkini beğenmedi, değiştirmek istedi; bende hemen değiştirdim, buraya kadar bir sorun yok. Ardından yarışma başlığına Muhammed'in isteği üzerine XXX şarkısının linki değiştirilmiştir yazdımAllahtan kimse görmedi.
Playlistte bir şarkı var bir aşağı bir yukarı gelip duruyor.
4.kez dinlemişim karambolde sırf bu yüzden puanını kıracağım.ley:
Sanki Arda Bey' e bir laf çakma, bir taşlama hissettim. Ters orantı.![]()
Olay saca bir hal aldiİlk mesajda yotube linki veriniz diye yazılıyor İsmail. Şimdi sen söyle suç kimin?
Torpilli şarkıyı tespit etmişsin, tebrik ederim, kesin Erman' ındır![]()

Aslan' a dikiz, sen icazet almadan çişe gidemiyorsun daha![]()
Bak bak bak laflara bakTorpilli şarkıyı tespit etmişsin, tebrik ederim, kesin Erman' ındır![]()
Neden bilmiyorum; hırsız vaaaar diye bağırasım geldi.Bak bak bak laflara bakKedi lobisi lideri sistemli bir şekilde üzerime oynuyor görüyorsunuz öyle değil mi?
Aleni bir şekilde itibarsızlaştırma operasyonu yapmaya çalışıyor lakin başarılı olabilmesi mümkün gözükmüyor :asd22: Yarışmalardan ve porsukların gazabından kaçan ve dışarıdan rakip lobileri karıştırmaya çalışan bir başkan
Olmuyor böyle efenim...
ley:
Bak bak bak laflara bakKedi lobisi lideri sistemli bir şekilde üzerime oynuyor görüyorsunuz öyle değil mi?
Aleni bir şekilde itibarsızlaştırma operasyonu yapmaya çalışıyor lakin başarılı olabilmesi mümkün gözükmüyor :asd22: Yarışmalardan ve porsukların gazabından kaçan ve dışarıdan rakip lobileri karıştırmaya çalışan bir başkan
Olmuyor böyle efenim...
ley:
Vallahi arkadaş ben admin onayı almadan yarışma falan düzenlemem kusura bakmayınAbi bu yarışmada tek bir Aslan vardır. O da bendeniz Aslan Türkoğlu.
Senin ne denli aslan parçası olduğunu bugün gördük. Neredeyse Emrah'ın karşısında önünü ilikleyecektin.![]()
Sen bana ne söyledin bakayım bir daha deyiver gari :asd22:Bu sefer Doğru tahmin![]()
Sen bana ne söyledin bakayım bir daha deyiver gari :asd22:
Neden bilmiyorum; hırsız vaaaar diye bağırasım geldi.
Hala aynı muhabbet ahahahahSizin yarışmalardaki itibarınız geçen haftaki şarkı yürütme operasyonunuz yüzünden zedelendi zaten Erman Bey, benim ekstra bir şey yapmama gerek yok![]()
Vallahi arkadaş ben admin onayı almadan yarışma falan düzenlemem kusura bakmayınEmrah kardeşimdir lakin sonuçta admindir :asd22: Bu lafları benden yarışma istediğinizde hatırlatacağım Aslan bey kardeşim :H
Hala aynı muhabbet ahahahahBizim lobimizin basiretsizliği demiyorlar da neymiş şarkı yürütmeymiş :asd22: Katılsaydınız efenim tutan yoktu
Ayrıca muhteşem bir şarkı diye yorumladığınız ve strateji yapıp puan vermediğiniz şarkıları söyletmeyin şimdi banaHele hele Mariah Carey denen baldırlı faciası konusunu hiç açmayalım :asd22: