56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skandal demişken, yaptığım unofficial yarışmada ki skandalı açıklayayım baya zaman geçti üstünden. :D

Muhammed şarkısının linkini beğenmedi, değiştirmek istedi; bende hemen değiştirdim, buraya kadar bir sorun yok. Ardından yarışma başlığına Muhammed'in isteği üzerine XXX şarkısının linki değiştirilmiştir yazdım :D:D Allahtan kimse görmedi.

Bu bile avatarını değiştirmen için yeterli bir neden abi. :D Böyle yaşlı başlı dedeleri avatar yapıyorsun, sonra da bunakca hareketlere imza atıyorsun. :D

Skandal demişken, yaptığım unofficial yarışmada ki skandalı açıklayayım baya zaman geçti üstünden. :D

Muhammed şarkısının linkini beğenmedi, değiştirmek istedi; bende hemen değiştirdim, buraya kadar bir sorun yok. Ardından yarışma başlığına Muhammed'in isteği üzerine XXX şarkısının linki değiştirilmiştir yazdım :D:D Allahtan kimse görmedi.

Raporladım. Umarım en ağır cezayı alırsın Mehmet.:D

Playlistte bir şarkı var bir aşağı bir yukarı gelip duruyor.

4.kez dinlemişim karambolde sırf bu yüzden puanını kıracağım. :oley:

Torpilli şarkıyı tespit etmişsin, tebrik ederim, kesin Erman' ındır :D

İlk mesajda yotube linki veriniz diye yazılıyor İsmail. Şimdi sen söyle suç kimin?
Olay saca bir hal aldi
telden link gonderemedim onu da belirttim
isim verdim
sen bulamayinca baska sarki koymussun
bunuda soylemedin

suclu arayan da yok tavir yapmanin luzumu da yok

Kod mu yazmışlar ne yapmışlar abi.

Bir yandan oyun oynuyordum bir yandan kulaklık takılı.

4.de fark ettim işin garibi öyle de tatlı geliyor kulağa :asd22:

Kurdu kuzuyu bilmem de aslanın kim olduğu belli hamdolsun :D

<<<<<<<<<<<-------------------

Abi bu yarışmada tek bir Aslan vardır. O da bendeniz Aslan Türkoğlu. :D

Senin ne denli aslan parçası olduğunu bugün gördük. Neredeyse Emrah'ın karşısında önünü ilikleyecektin. :D

Aslan' a dikiz, sen icazet almadan çişe gidemiyorsun daha :D
Bak bak bak laflara bak :D Kedi lobisi lideri sistemli bir şekilde üzerime oynuyor görüyorsunuz öyle değil mi? :D Aleni bir şekilde itibarsızlaştırma operasyonu yapmaya çalışıyor lakin başarılı olabilmesi mümkün gözükmüyor :asd22: Yarışmalardan ve porsukların gazabından kaçan ve dışarıdan rakip lobileri karıştırmaya çalışan bir başkan :D Olmuyor böyle efenim... :oley:

Bak bak bak laflara bak :D Kedi lobisi lideri sistemli bir şekilde üzerime oynuyor görüyorsunuz öyle değil mi? :D Aleni bir şekilde itibarsızlaştırma operasyonu yapmaya çalışıyor lakin başarılı olabilmesi mümkün gözükmüyor :asd22: Yarışmalardan ve porsukların gazabından kaçan ve dışarıdan rakip lobileri karıştırmaya çalışan bir başkan :D Olmuyor böyle efenim... :oley:
Neden bilmiyorum; hırsız vaaaar diye bağırasım geldi.

Sizin yarışmalardaki itibarınız geçen haftaki şarkı yürütme operasyonunuz yüzünden zedelendi zaten Erman Bey, benim ekstra bir şey yapmama gerek yok :D

Abi bu yarışmada tek bir Aslan vardır. O da bendeniz Aslan Türkoğlu. :D

Senin ne denli aslan parçası olduğunu bugün gördük. Neredeyse Emrah'ın karşısında önünü ilikleyecektin. :D
Vallahi arkadaş ben admin onayı almadan yarışma falan düzenlemem kusura bakmayın :D Emrah kardeşimdir lakin sonuçta admindir :asd22: Bu lafları benden yarışma istediğinizde hatırlatacağım Aslan bey kardeşim :H

Neden bilmiyorum; hırsız vaaaar diye bağırasım geldi.
Sizin yarışmalardaki itibarınız geçen haftaki şarkı yürütme operasyonunuz yüzünden zedelendi zaten Erman Bey, benim ekstra bir şey yapmama gerek yok :D
Hala aynı muhabbet ahahahah :D Bizim lobimizin basiretsizliği demiyorlar da neymiş şarkı yürütmeymiş :asd22: Katılsaydınız efenim tutan yoktu :D

Ayrıca muhteşem bir şarkı diye yorumladığınız ve strateji yapıp puan vermediğiniz şarkıları söyletmeyin şimdi bana :D Hele hele Mariah Carey denen baldırlı faciası konusunu hiç açmayalım :asd22:

Yalnız seçtiğim şarkılar çok derin, yeterli puanı alamamam oldukça normal. Bundan sonra daha düşük standartlı şarkılar ile katılacağım.

Vallahi arkadaş ben admin onayı almadan yarışma falan düzenlemem kusura bakmayın :D Emrah kardeşimdir lakin sonuçta admindir :asd22: Bu lafları benden yarışma istediğinizde hatırlatacağım Aslan bey kardeşim :H

Hala mı anlamadınız mı? Yarışma benim için vız gelir tırıs gider. :D Dolayısıyla yarışma tehdidinde bulunmanız çok komik.

Emrah'ın kurallarına uyman kadar doğal bir şey yok. Ama sonra gelip de vay şöyle aslan'ım, böyle kaplan'ım deme. :D aslan olacak adam gerektiğinde kuralları yıkmasını ya da kendi kurallarını koymasını bilecek. :D

Hala aynı muhabbet ahahahah :D Bizim lobimizin basiretsizliği demiyorlar da neymiş şarkı yürütmeymiş :asd22: Katılsaydınız efenim tutan yoktu :D

Ayrıca muhteşem bir şarkı diye yorumladığınız ve strateji yapıp puan vermediğiniz şarkıları söyletmeyin şimdi bana :D Hele hele Mariah Carey denen baldırlı faciası konusunu hiç açmayalım :asd22:

Kulaklarının pası silinsin :)

https://www.youtube.com/watch?v=zqS-U2NFjUk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt