- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Tamam hallettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam hallettim.
Bu yarışma çok pis işler dönüyor he
Önce organizatör değişikliği, arkasından yarışmaya giren, çıkan yarışmacılar, yapılan vaatler, listeye yasaklı şarkı sokma çabası, playlist' ten kaybolan şarkılar, sonra playlist' te şarkıların yerinin değişmesi falan, büyük oyun var anlaşılan![]()
Hiç sempatik açıklamalar değil bunlar.![]()
Puanlari gonderenler var
bence Beni çikart yarismadan
zaten sarkim afis oldu
Hani tamam biz de trafolara falan girdik ama bu kadarını da yapmadık arkadaş![]()
Bu yarışma çok pis işler dönüyor he
Önce organizatör değişikliği, arkasından yarışmaya giren, çıkan yarışmacılar, yapılan vaatler, listeye yasaklı şarkı sokma çabası, playlist' ten kaybolan şarkılar, sonra playlist' te şarkıların yerinin değişmesi falan, büyük oyun var anlaşılan![]()
Bişey yaptığımız yok Arda Bey. Zat-ı ahalinizin evhamları bunlar.![]()
Evine, arsasına oynamıyoruz İsmail. Neticede eğlencesine bu yarışma.![]()
Abi başsız kalan sürüye kurt dadanır demişler. Ozan abi, sen dönmeden bu iş çözülmez.
Ha bu arada bir skandala da Cenk imza attı. Allah'tan uyardım da zamanında farkedip telafi etti hatasını. Yoksa şu anda müthiş konu olurdu.![]()
İlk mesajda yotube linki veriniz diye yazılıyor İsmail. Şimdi sen söyle suç kimin?Ne alaka yahu¿
Kurdu kuzuyu bilmem de aslanın kim olduğu belli hamdolsunKim kurt, kim kuzu o da belli değil, karışık işler dönüyor.![]()
Cık cık cık... Zat-ı Şahane Hazretleri olacak onun doğrusu, Arda abiye yapılan saygısızlığa sessiz kalmayız.
Eh yaşlılık tabi olur o kadarSkandal demişken, yaptığım unofficial yarışmada ki skandalı açıklayayım baya zaman geçti üstünden.
Muhammed şarkısının linkini beğenmedi, değiştirmek istedi; bende hemen değiştirdim, buraya kadar bir sorun yok. Ardından yarışma başlığına Muhammed'in isteği üzerine XXX şarkısının linki değiştirilmiştir yazdımAllahtan kimse görmedi.