56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala mı anlamadınız mı? Yarışma benim için vız gelir tırıs gider. :D Dolayısıyla yarışma tehdidinde bulunmanız çok komik.

Emrah'ın kurallarına uyman kadar doğal bir şey yok. Ama sonra gelip de vay şöyle aslan'ım, böyle kaplan'ım deme. :D aslan olacak adam gerektiğinde kuralları yıkmasını ya da kendi kurallarını koymasını bilecek. :D
Yönetimde kalıp sen koyaydın o zaman kurallarını kardeşim :D Benim kendi kurallarımı koyacağım diye bir iddaam yok :asd22: Sen de en fazla uzaktan kelle alırsın işte böyle :D

Hala mı anlamadınız mı? Yarışma benim için vız gelir tırıs gider. :D Dolayısıyla yarışma tehdidinde bulunmanız çok komik.

Emrah'ın kurallarına uyman kadar doğal bir şey yok. Ama sonra gelip de vay şöyle aslan'ım, böyle kaplan'ım deme. :D aslan olacak adam gerektiğinde kuralları yıkmasını ya da kendi kurallarını koymasını bilecek. :D

Aslan bu konuda haklı, Erman her zaman olduğu gibi haksız :D

Yönetimde kalıp sen koyaydın o zaman kurallarını kardeşim :D Benim kendi kurallarımı koyacağım diye bir iddaam yok :asd22: Sen de en fazla uzaktan kelle alırsın işte böyle :D

Denemek başarmanın yarısıdır. Ben en azından şansımı deniyorum. :D Bak bugüne kadar kellesini alamam dediğim adam olmadı. Admininden süper moduna, süper modundan moduna, modundan efendisine, efendisinden sarı üyesine kadar herkesin kellesini almışlığım var hamdolsun. :D

Aslan bu konuda haklı, Erman her zaman olduğu gibi haksız :D
Hattori Hanzo'ma doğru emin adımlarla yaklaştığınızı belirtmek isterim :D

Denemek başarmanın yarısıdır. Ben en azından şansımı deniyorum. :D Bak bugüne kadar kellesini alamam dediğim adam olmadı. Admininden süper moduna, süper modundan moduna, modundan efendisine, efendisinden sarı üyesine kadar herkesin kellesini almışlığım var hamdolsun. :D
Lafla peynir gemisi yürümüyor kardeşim :D Alacağım dedin mi alacaksın :D Hani kellesini aldığın adamların hepsi hala aynı yerde duruyorlar bu nasıl iş? :D Boş teneke misali :asd22:

Hattori Hanzo kullanımı için bir icazet alın da önce, sonra düşünürüz :D :oley:
Erman Türker bence cevap verme zahmetine girme hiç... Net yere serildin :D

7t9oYBJWNZug0.gif

Yok mu şu Erman abiyi kurtaracak bir porsuk? :D Adamı hem biz, hem kediler perişan etti. Porsuklar da öylece bakıyor sadece. :D

0 puan vermiş olabilirim ama asla kötü şarkı demem :D
Lafa bak çay demle :oley: Bu ayaklar şey ayağa hhhimmmm... Neyse onu söylemeyeyim :D

@Erman Türker bence cevap verme zahmetine girme hiç... Net yere serildin :D

7t9oYBJWNZug0.gif
Arkadaş yere serilme gibi bir durum yok hamdolsun :asd22: Aslanlar gibi buradayım ve söylediğiniz herşeye bir cevabım var çok şükür :D O mırnavların kendi hayal dünyalarındaki kişisel tatminleri efenim biz de serilmek gibi birşey olmaz :D Tam tersi biz sereriz biz... :P

Ne ise canlar. Size doyum olmaz. Hadi iyi geceler. Gidip yatayım.

Erman abi sen de uyumadan önce Emrah'e bir pm at. Ne olur ne olmaz. Belki adam izin vermez. :D Sonuçta admin.

Ne ise canlar. Size doyum olmaz. Hadi iyi geceler. Gidip yatayım.

Erman abi sen de uyumadan önce Emrah'e bir pm at. Ne olur ne olmaz. Belki adam izin vermez. :D Sonuçta admin.

Sende baya gelişme var Aslan, yokuş aşağı vitesi boşa almadan tamamladın bir günü... Vallahi helal olsun, tam feyiz alınacak adam oldun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt