56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Format attın mı reis? Bekliyoruz, ona göre. :D
Yok kardeşim formatsız kurtarmaya çalışıyorum format uğraştırır uğraşmak istemiyorum :red: Şu virüs belası günümü mahvetti resmen ama erciyes sağolsun yine de moralimiz iyi hamdolsun :D Bu arada kalbin temizmiş hakikaten :D Puan kaybına "0" ihtimal verdiğim bir maçta puan kaybetti ezikler :asd22:

Yok kardeşim formatsız kurtarmaya çalışıyorum format uğraştırır uğraşmak istemiyorum :red: Şu virüs belası günümü mahvetti resmen ama erciyes sağolsun yine de moralimiz iyi hamdolsun :D Bu arada kalbin temizmiş hakikaten :D Puan kaybına "0" ihtimal verdiğim bir maçta puan kaybetti ezikler :asd22:

Size dedim dedim bana inanmadınız. Bak ne oldu şimdi? Gördünüz mü? :D

Bu arada durum kritikse boş ver abi. Yarın yaparsın. :ka19:

Virüs nasıl sokuyorsunuz makineye anlayamıyorum, orjinal anti virüs programı kullanmıyor musun ? Eğer kullanıyorsan, kim bilir nerelere giriyorsunda sokuyorsun bu virüsleri :D

Bu gün geçirdiğim iğrenç günü değil Eurovision, 4. yıldız bile kurtaramaz beyler. ;(

Maça bile sevinemedim bugün.

Geri
Üst Alt