- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam temiz kalpli beyler![]()
nede olsa o bir ejder
Sen bilirsin ama içimde garip bir hiss var. Sanki fb puan kaybedecek gibi. O yüzden bugün yaparsan efsane bir yarışma olabilir.
6. hissime laf ettirmem.
![]()
Normalde bugün için uygun değilim daha doğrusu bilgisayarım uygun değilLakin dediğin gibi şikeciler puan kaybetsin gerekirse makinaya format çeker yine yaparım
![]()
Yok kardeşim formatsız kurtarmaya çalışıyorum format uğraştırır uğraşmak istemiyorumFormat attın mı reis? Bekliyoruz, ona göre.![]()
Yok kardeşim formatsız kurtarmaya çalışıyorum format uğraştırır uğraşmak istemiyorumŞu virüs belası günümü mahvetti resmen ama erciyes sağolsun yine de moralimiz iyi hamdolsun
Bu arada kalbin temizmiş hakikaten
Puan kaybına "0" ihtimal verdiğim bir maçta puan kaybetti ezikler :asd22:
Yok kardeşim formatsız kurtarmaya çalışıyorum format uğraştırır uğraşmak istemiyorumŞu virüs belası günümü mahvetti resmen ama erciyes sağolsun yine de moralimiz iyi hamdolsun
Bu arada kalbin temizmiş hakikaten
Puan kaybına "0" ihtimal verdiğim bir maçta puan kaybetti ezikler :asd22:
@B. Arda Aycan Abi nasılsın ? Bayadır etkileşime geçemedik, eksiklik hissediyorum.
Fener puan kaybetti ya zevkten dört köşeyim, sen nasılsın?![]()
Yok yav legal! maç yayınlarından maç izlerken oldu :asd22:Virüs nasıl sokuyorsunuz makineye anlayamıyorum, orjinal anti virüs programı kullanmıyor musun ? Eğer kullanıyorsan, kim bilir nerelere giriyorsunda sokuyorsun bu virüsleri![]()
Yok yav legal! maç yayınlarından maç izlerken oldu :asd22:
@Uğur İz GSE olmuşsun yeni gördüm, hayırlara vesile olsun.
Tebrikler kardeşim yakışmışSağ ol abi.Bugün baya mutluyum.Güzel bir gün oldu
Sağ ol abi.Bugün baya mutluyum.Güzel bir gün oldu
Hayırlı olsun Uğur'um.
Avatara da yakışmış GSE fontu.![]()
Tebrikler kardeşim yakışmış![]()