- 30 Temmuz 2009
- 31.157
- 7.227
- 1.943
Yazdım translate'e çevirmedi bile.![]()
Çevirmez çünkü biz burada konuşma diliyle yazışıyoruz

ეჭვი al çevir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O küfür öyle kolay kolay kullanılmaz da o yüzden.Sadece belki en katı düşmanına falan söyleyebilirsin.
O küfür öyle kolay kolay kullanılmaz da o yüzden.Sadece belki en katı düşmanına falan söyleyebilirsin.
Çok geç değil hiç bir şey için.![]()
Vallahi sizi kırmak hiç istemem ama hem saat geç oldu hemde 1 saat sonra dışarı çıkmam lazım. Yoksa ayıp ediyorsunuz.Buyrun abicim açin. girelim. Dün aslanin yaptigi gibi geri vites yapmayalim lütfen![]()
Türkçe'si ne be ya. Merak ettim.![]()
Efendi gibi yarışma ricasında bulunuyorsunuz da adam yapamam diyorCan çıkar, huy çıkmaz abi.Demek ki işin sırrı radyoda değilmiş. Tabiatımızda varmış küfür.
Ne yapalım. Tuncay da hakediyor ama bazen. Efendi efendi yarışma ricasında bulunuyoruz. Lanlı lunlu konuşmalara başlıyor hemen. Sonra da diyorsunuz ki vay efenim Aslan niye kelle alıyor. Böyle kelleleri almayayım da taş mı olayım?
![]()
Türkçesini söylersem büyük ihtimalle ban yerim. Ayrıca terbiyem de müsade etmez.![]()
AhahahhahahYazdım translate'e çevirmedi bile.![]()
Efendi gibi yarışma ricasında bulunuyorsunuz da adam yapamam diyor@Eray ÖZTÜRK yapabilirim diyor ona rica etsenize
Bir de bu kadar kelleyi ne yapacaksın arkadaş? Bırak birkaç tanesi de bize kalsın :asd22:
Vallahi sizi kırmak hiç istemem ama hem saat geç oldu hemde 1 saat sonra dışarı çıkmam lazım. Yoksa ayıp ediyorsunuz.
Bu arada bu bölüm moderatörleri niye alındı. Bizim gibi izleyecekse niye yetki istedi.
GT-I9300 Tapatalk
Dzmao dedik bağrımıza bastık![]()
Nasıl değiştim lol. 3 defa yarışma yaptım. Daha da yaparız.Sen mod olunca degiştin abiNeyse canin sag olsun;(
Erman Türker abimiz yarişma aç dedigimizde hayir açamam dememiştir. Yarişma açarsin diye düşünüyorum![]()
Şu an müsait değilim malesef açamam demek zorundayımSen mod olunca degiştin abiNeyse canin sag olsun;(
@Erman Türker abimiz yarişma aç dedigimizde hayir açamam dememiştir. Yarişma açarsin diye düşünüyorum![]()
Bekliyoruz reis, elimde bomba gibi bir şarkı var![]()