56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Can çıkar, huy çıkmaz abi. :D Demek ki işin sırrı radyoda değilmiş. Tabiatımızda varmış küfür. :D Ne yapalım. Tuncay da hakediyor ama bazen. Efendi efendi yarışma ricasında bulunuyoruz. Lanlı lunlu konuşmalara başlıyor hemen. Sonra da diyorsunuz ki vay efenim Aslan niye kelle alıyor. Böyle kelleleri almayayım da taş mı olayım? :D
Efendi gibi yarışma ricasında bulunuyorsunuz da adam yapamam diyor :D Eray ÖZTÜRK yapabilirim diyor ona rica etsenize :D Bir de bu kadar kelleyi ne yapacaksın arkadaş? Bırak birkaç tanesi de bize kalsın :asd22:

ya bari anneler gununde yapmayin beyler 51 dk bekleyin

Efendi gibi yarışma ricasında bulunuyorsunuz da adam yapamam diyor :D @Eray ÖZTÜRK yapabilirim diyor ona rica etsenize :D Bir de bu kadar kelleyi ne yapacaksın arkadaş? Bırak birkaç tanesi de bize kalsın :asd22:

Yapamamı sonra diyor. İlk baştan işi yokuşa sürüyor. Yok liderliği kutlayacağım, yok şöyle yapacağım. Halbuki direkt müsait değilim dese bu kadar küfür yemez. :D

Vallahi sizi kırmak hiç istemem ama hem saat geç oldu hemde 1 saat sonra dışarı çıkmam lazım. Yoksa ayıp ediyorsunuz.

Bu arada bu bölüm moderatörleri niye alındı. Bizim gibi izleyecekse niye yetki istedi.:D

GT-I9300 Tapatalk

Sen mod olunca degiştin abi:D Neyse canin sag olsun;(
Erman Türker abimiz yarişma aç dedigimizde hayir açamam dememiştir. Yarişma açarsin diye düşünüyorum:D

Bu bölümün bölüm moderatörlerinin yetkisinin alınmasını gündeme getireceğim yarın. Yarışma acacaklarına, yarışma açın diyorlar. :D

GT-I9300 Tapatalk

Beyler benim sadece hafta sonu vaktim oluyor. Hafta içi müsait değilim maalesef. Derslerim var. Buna rağmen hafta içi benden yarışma bekliyorsanız beklentinizi karşılayamam maalesef.
Emrah Yıldırım

Bu yüzden de yetkimi alabilirsin kardeşim. ;)

Bayılıyorum sana ya. Hemende kızarmış, küsermiş.

GT-I9300 Tapatalk

Sen mod olunca degiştin abi:D Neyse canin sag olsun;(

@Erman Türker abimiz yarişma aç dedigimizde hayir açamam dememiştir. Yarişma açarsin diye düşünüyorum:D
Şu an müsait değilim malesef açamam demek zorundayım :red: Yarın ve Salı günü zaten olmaz. Bir aksilik olmazsa Çarşamba veya Perşembe günü açabilirim :)

Bekliyoruz reis, elimde bomba gibi bir şarkı var :)

Bekliyoruz reis, elimde bomba gibi bir şarkı var :)

1jMaVb.jpg

Böyle durumlarda hüsran oluyor da sonu... :(

Geri
Üst Alt