56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

You can organize a song contest sometimes :D Mr. Asma :)

Indeed, I have a plan to realize it but not in short time period. Unfortunately, I could not have any time right now. However,I believe that I am going to organize a contest within 2 years. :D

Kimse benden yarışma istememiş. Kafam ne güzel rahat. Halbu ki yarışmayı ben açardım benden isteseydiniz.

GT-I9300 Tapatalk

Kimse benden yarışma istememiş. Kafam ne güzel rahat. Halbu ki yarışmayı ben açardım benden isteseydiniz.

GT-I9300 Tapatalk

Buyrun abicim açin. girelim. Dün aslanin yaptigi gibi geri vites yapmayalim lütfen:D

Meti kartuli laparikob Tuncay echvia :D Sasjeli armiighos ço :D
@Tuncay Tum ohaaa Tuncay. Bu ağır küfür lan gürcücede. :D Kim bilir adama ne yaptın da böyle bir küfür etti. Hatta küfür bile değil bu resmen öfke kusmuş. :D
Niye gürcüce küfrediyorsunuz Tuncay kardeşime? :D Biz bittik sıra Tuncay'a mı geldi Aslan Türkoğlu :D Radyodan ettiğin gürcüce küfürler yetmedi mi? :asd22:

ya tuncay sen kufur yiyecek adam miydin yaw ha

Niye gürcüce küfrediyorsunuz Tuncay kardeşime? :D Biz bittik sıra Tuncay'a mı geldi @Aslan Türkoğlu :D Radyodan ettiğin gürcüce küfürler yetmedi mi? :asd22:

Can çıkar, huy çıkmaz abi. :D Demek ki işin sırrı radyoda değilmiş. Tabiatımızda varmış küfür. :D Ne yapalım. Tuncay da hakediyor ama bazen. Efendi efendi yarışma ricasında bulunuyoruz. Lanlı lunlu konuşmalara başlıyor hemen. Sonra da diyorsunuz ki vay efenim Aslan niye kelle alıyor. Böyle kelleleri almayayım da taş mı olayım? :D

Geri
Üst Alt