Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.895
- 21.942
- 3.553
Sen yapmalısın bence. Ulan ne güzel dün yarışma yapacaktım. Boktan yarışmanı araya soktun.![]()
Bugün yap o zaman.

Dün boştum yapayım dedim herkes soruyordu kimse katılmadı.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yapmalısın bence. Ulan ne güzel dün yarışma yapacaktım. Boktan yarışmanı araya soktun.![]()
Bugün yap o zaman.
Dün boştum yapayım dedim herkes soruyordu kimse katılmadı.![]()
Totem yaptığımı kim söyledi hocam?![]()
Takılıyorum yav. Ters psikoloji desem daha mı doğru olurdu. Yanlış anlamadıysam yapmayın yazarsam yaparlar diye düşünmüşsün gibi geldi bana, belki de öyle anlamak istediğimdendir![]()
Eee yarışma mı var![]()
Risi moderatori xar dzma?Aba velodebit. Sheni geria.
Küfür mü ediyon lanRisi moderatori xar dzma?Aba velodebit. Sheni geria.
Küfür mü ediyon lan![]()
Bu iş sadece moderatör olmayla olmuyor ki seninde yetkin var sen niye açmıyon![]()
Yapalım halen değişik dilden konuşuyorTuncay, Gürcüce küfür ediyor gereken işlemi yapalım![]()
Ne diyon AslanKartulad tu sheidzleba.Me ra shuashi var? Rocha dro ikneba ratkmaunda vageteb. Magram me vpikrob rom axla shen unda aketeb.
![]()
Ne diyon Aslan![]()
Bu iş sadece moderatör olmayla olmuyor ki seninde yetkin var sen niye açmıyon![]()
You can organize a song contest sometimesWhat can I do sometimes?
Tabi vereceksin çünkü anlamadığım bir dilden konuşuyorsun ve ben senin küfür edip etmediğini nerden bileceğimSana ne kardeşim?Hesap mı vereceğim sana?
Tabi vereceksin çünkü anlamadığım bir dilden konuşuyorsun ve ben senin küfür edip etmediğini nerden bileceğim![]()
![]()