56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Eray hocam.puanlamam da 8 puan sanirim o sarkiya ait yada ben yanlis gordum
Neyse ne yahu onemsiz

@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdın :D Tebrikler :hat:
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler :D
@Alpay Asma Kardeşim hiç boşun yok yani maşallahın var :D Tebrikler :asd22:

@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlık :) Bu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü :D Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu :D @B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı :D

Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsun :D Kıskananlar çatlasın efenim :P

Murat Kayanda Tuncay Tum Alpay Asma tebrikler.
Ertuğrul Kaya ne oldu bilader? Lobimize karşı atıp tutuyordun. Sağ taraftasın işte. Demek ki sorun lobi değil, yanlış şarkı seçimiymiş.
Bu arada komodo ejderleri olarak sonunculuğu ısrarlar bırakmıyoruz. Güray'ın iki kez üst üste sonunculuğundan sonra şimdi de İsmail kardeşimiz yüzümüzü ak çıkardı. Ama adamın hakkı yenildi. Şarkısını piç ettiniz playlistte.

@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdın :D Tebrikler :hat:
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler :D

@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlık :) Bu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü :D Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu :D @B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı :D

Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsun :D Kıskananlar çatlasın efenim :P

Lobimizin lideri degil mi agabey :D

Mehmet Arslaner arkadaşla ilgilenelim lütfen :D

Geri
Üst Alt