- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Konu açık mı?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail duyurdum herkse ayrıca 1 kişi puanlama yapmıştı onuda uyardım. Zaten liste puanları ekseriya 2-3 saat sonra geldi.Eray hocam.puanlamam da 8 puan sanirim o sarkiya ait yada ben yanlis gordum
Neyse ne yahu onemsiz
@Murat Kayanda Tebrik ederim
@Tuncay Tum ve @Alpay Asma Tebrikler beyler
@Eray ÖZTÜRK eline sağlık, teşekkür ederiz.![]()
Puan veren vermeyen herkese teşşekkür ederim , ellerine sağlık @Eray ÖZTÜRK
Tebrikler @Murat Kayanda ağabey![]()
Tebrikler @Alpay Asma![]()
Çok az kalmıştı Tuncay. Teğet geçtin.![]()
@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdınTebrikler
![]()
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler![]()
@Alpay Asma Kardeşim hiç boşun yok yani maşallahın varTebrikler :asd22:
@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlıkBu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü
Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu
@B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı
![]()
Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsunKıskananlar çatlasın efenim
![]()
Mehmet Arslaner arkadaşla ilgilenelim lütfen@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdınTebrikler
![]()
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler![]()
@Alpay Asma Kardeşim hiç boşun yok yani maşallahın varTebrikler :asd22:
@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlıkBu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü
Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu
@B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı
![]()
Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsunKıskananlar çatlasın efenim
![]()
Zalım Murat Kayanda 1. lik kürsüsüne oturdu, daha da kalkmadı.Aynen abi bu defa cok yaklastik ama olmadi kismet degilmis , diger yarismada insallah olacak![]()
Zalım @Murat Kayanda 1. lik kürsüsüne oturdu, daha da kalkmadı.
Tebrik ederim kazananları.
GT-I9300 Tapatalk