56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Ahmet abi - legend
O.t yilmazer - good 1 bubba

En azindan puanlarin agirligi acisindan ilk 10a tasidiniz (manevi olaraktan) :ka19:

afc728240d9511e3996322000a9f1313_6.jpg
O dediğin Galatasaray ağabey kedi lobisi için geçerli değil :D :D

Tüh be 5 puan ile ücüncülügü kacirmisim. Ulan Alpay Asma hadi yine iyisin :D:D

Kedi Lobisi, ESC' nin Galatasaray' ıdır. :gsbayrak:
Vallahi şampiyon olsanız da olmasanız da her an kaos yaşama potansiyeline sahip olduğunuz için bu karakteristik özellikle benzediğiniz tek bir kulüp var :D Adını zikretmeme gerek yok herhalde :D

O zaman geçmiş yarışmalardan dolayı avatarı büyüyenlerin, avatarının küçültülmesi lazım. Bilhassa Erman'ın avatar büyüyeli 1 aydan fazla oluyor...
@B. Arda Aycan bu olayın takipçisi olalım abi.

Onların avatarı, bizim adımız büyük Mehmet Bey kardeşim, uğraşmayalım böyle küçük işlerle :D

Tebrikler Murat Kayanda abi :) Benim katilimci sarkilar playlistimde bulunan sarki ile birinci olmussun. Alpay Asma da ücüncü olmus ayni listede bulunan bir sarki ile seni de tebrik etmeyi unuttum deminki mesaj da Alpay, tebrikler kardesim. Ve tabiki GSC nin kanada subesi Tuncay Tum sana da tebrikler :)

Vallahi şampiyon olsanız da olmasanız da her an kaos yaşama potansiyeline sahip olduğunuz için bu karakteristik özellikle benzediğiniz tek bir kulüp var :D Adını zikretmeme gerek yok herhalde :D

Şarkı çalma, şike, rüşvet gibi huylarınız varken o malum kulübe benzeyen sizsiniz. Her zaman söylerim Porsuklar ESC' nin Fenerbahçe' sidir.

En başarılı lobi de biz olduğumuza göre Galatasaray biziz :D

Şarkı çalma, şike, rüşvet gibi huylarınız varken o malum kulübe benzeyen sizsiniz. Her zaman söylerim Porsuklar ESC' nin Fenerbahçe' sidir.

En başarılı lobi de biz olduğumuza göre Galatasaray biziz :D
Onlar sizin hüsnü kuruntularınız efenim :P Lobi olarak kendi basiretsizliklerinizi karşı lobilere yıkarak ayakta kalmaya çalıştığınız için mesela bu karakteristik özellikte malum kulübe oldukça benzemekte :D Nasıl hala daha ESC'nin Galatasaray'ı olduğunuzu iddia edebilmektesiniz hayretle izliyoruz :D :D

Erman kumdan kale yapmaya devam etsin, ben aklımdayken bir şey paylaşayım Tolga' nın şarkısı "A Time For Us" çok sevdiğim bir şarkı.

Az bilinen bir Joe Pass yorumu var, bir kaç ay önce Alpay' a dinletmiştim, çok beğenmişti. Madem artık yasaklı listesinde yerini aldı, paylaşmazsam olmaz :D

https://www.youtube.com/watch?v=nrCrdZuET4A

Kedi lobisinin hali içler acısı eyvah eyvah :D :D Konu değiştirmeler falan olmuyor böyle :P

Geri
Üst Alt