56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Şu yasaklı listesini ben bi vaktimin bol olduğu dönemde düzenliyeyim. Yenileri eklemek lazım.

Bu arada 57 ye hazırım dostlar. Şarkıları kime gönderiyoruz.:D

GT-I9300 Tapatalk

Başkanları nam-ı diğer traşlı yele cami duvarına işedi ondan bu hale geldiler :D :D
Bu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda Erman.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Bu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda.:D

GT-I9300 Tapatalk

8139509.jpg

79ab0b86-7382-e311-a7bb-14feb5cc13c9.jpg

Traşlı yele diyorsun ama adamın bir duruşu var, son yaptığı hareketle çok gözüme girdi :D
Hep öyle olur zaten :D Ne duruşuymuş o? Hani şu meşhur beşiktaşlı duruşu mu? :D Boşuna komodinlere beşiktaş, kedilere fenerbahçe demiyoruz ağabey :D Tam anlamıyla karakteristik özelliklerini yansıtıyorsunuz :asd22: Mesela Galatasaray karşısında zorda kaldığınız da ittifak yapmakta bu benzerliklere bir örnek :D BPL'nin Galatasaray olduğunu ispatlamamız için daha ne demeliyiz bilemiyoruz :D

Bu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda.:D

GT-I9300 Tapatalk
Gel hocam gel :D Kim olursan ol gel :asd22: BPL'ye katıldığın anda o mırnav patilerinin laneti üzerinden kalkacaktır emin ol :D

Hep öyle olur zaten :D Ne duruşuymuş o? Hani şu meşhur beşiktaşlı duruşu mu? :D Boşuna komodinlere beşiktaş, kedilere fenerbahçe demiyoruz ağabey :D Tam anlamıyla karakteristik özelliklerini yansıtıyorsunuz :asd22: Mesela Galatasaray karşısında zorda kaldığınız da ittifak yapmakta bu benzerliklere bir örnek :D BPL'nin Galatasaray olduğunu ispatlamamız için daha ne demeliyiz bilemiyoruz :D

Gel hocam gel :D Kim olursan ol gel :asd22: BPL'ye katıldığın anda o mırnav patilerinin laneti üzerinden kalkacaktır emin ol :D
O traşlı yele mi diyordun ne diyordun sen adam beni lobi lobi gezdirdi ama hakkaten traş işmiş.:D

GT-I9300 Tapatalk

İttifak yapıyormuşuz :D

İroniye bak ki, Komodinleri terk eden Eray kendisini BPL' ye yakın hissettiğini açıklıyor :D

Barış paylaştığı fotoğrafla herşeyi güzel özetlemiş, başka yoruma gerek yok :D

ESC' nin en eski, en başarılı, en büyük lobisi Kedi Lobisi' dir. Bu özellikler sadece Galatasaray da var olduğuna göre tartışmak yersiz. :D

ESC' nin en eski, en başarılı, en büyük lobisi Kedi Lobisi' dir. Bu özellikler sadece Galatasaray da var olduğuna göre tartışmak yersiz. :D
Hadi en eskisini anladık diyelim de diğerlerinin öyle olduğunu kim söylüyor? :D Hatta benim saydığım onca özellik ne olacak? :D Yine tam bir fenerbahçe karakteristiği; Zeytinyağı misali üste çıkmak :asd22:

Ağabey ESC'nin fenerisiniz işte kabul edin artık :D Bu kadar aleni belge ve kanıt koyduk ortaya daha ne yapalım? :oley:

Hadi en eskisini anladık diyelim de diğerlerinin öyle olduğunu kim söylüyor? :D Hatta benim saydığım onca özellik ne olacak? :D Yine tam bir fenerbahçe karakteristiği; Zeytinyağı misali üste çıkmak :asd22:

Ağabey ESC'nin fenerisiniz işte kabul edin artık :D Bu kadar aleni belge veya kanıt koyduk ortaya daha ne yapalım? :oley:

Tartışmak yersiz diyoruz hala tartışmak istiyorsun Erman :D

Şu an gözümde "Biz şike yapmadık" diye Fenerliler, "Yemedik ulan yemedik" diyen Bjk' li çocuk gibisin :D

B. Arda Aycan 57'ye katılacak mısın abi ? Ona göre şarkı seçecem, artık ağızlarının payını verme vakti geldi sanırım.

Geri
Üst Alt