Her yarışmada verilmiyor abi.
Hocam bizim 52.yarışmanın puanları ne oldu bulmuşken sorayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yarışmada verilmiyor abi.
Aklımda halletcem onlarıda CanHocam bizim 52.yarışmanın puanları ne oldu bulmuşken sorayımley:
Aklımda halletcem onlarıda Can
Kedi lobisinin hali içler acısı eyvah eyvah![]()
Konu değiştirmeler falan olmuyor böyle
![]()
Başkanları nam-ı diğer traşlı yele cami duvarına işedi ondan bu hale geldilerOnu geç abi ejderler şampiyonlugu geçtim 3'e giremiyor. Büyü filan mi yaptilar acaba.:asd22:
Başkanları nam-ı diğer traşlı yele cami duvarına işedi ondan bu hale geldiler![]()
![]()
@Ismail ARIK bir hatamız olduysa affola. Hakkını helal et. Duruma en çok ben üzüldüm, ama kasıtlı nir durum asla yok.
GT-I9300 Tapatalk
Bu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda Erman.Başkanları nam-ı diğer traşlı yele cami duvarına işedi ondan bu hale geldiler![]()
![]()
Bu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda.
GT-I9300 Tapatalk
Hep öyle olur zatenTraşlı yele diyorsun ama adamın bir duruşu var, son yaptığı hareketle çok gözüme girdi![]()
Gel hocam gelBu aralar kendimi Bal Porsukları Lobisine daha yakın hissediyorum. Ten uyumu yaşıyor gibiyiz. Bir elektrik alıyorum sanki lobinizden. Yalnız kediler uykularıma girip, kan ter içinde uykumdan sıçratıyorlar. Patileri gecenin karanlığını bölüyor uykularımda.
GT-I9300 Tapatalk
Biz yani siz bu lobilerin fenerbahçesiyiz mi demek istedin.
O traşlı yele mi diyordun ne diyordun sen adam beni lobi lobi gezdirdi ama hakkaten traş işmiş.Hep öyle olur zatenNe duruşuymuş o? Hani şu meşhur beşiktaşlı duruşu mu?
Boşuna komodinlere beşiktaş, kedilere fenerbahçe demiyoruz ağabey
Tam anlamıyla karakteristik özelliklerini yansıtıyorsunuz :asd22: Mesela Galatasaray karşısında zorda kaldığınız da ittifak yapmakta bu benzerliklere bir örnek
BPL'nin Galatasaray olduğunu ispatlamamız için daha ne demeliyiz bilemiyoruz
Gel hocam gelKim olursan ol gel :asd22: BPL'ye katıldığın anda o mırnav patilerinin laneti üzerinden kalkacaktır emin ol
![]()
Hep öyle olur zatenNe duruşuymuş o? Hani şu meşhur beşiktaşlı duruşu mu?
Boşuna komodinlere beşiktaş, kedilere fenerbahçe demiyoruz ağabey
Tam anlamıyla karakteristik özelliklerini yansıtıyorsunuz :asd22: Mesela Galatasaray karşısında zorda kaldığınız da ittifak yapmakta bu benzerliklere bir örnek
BPL'nin Galatasaray olduğunu ispatlamamız için daha ne demeliyiz bilemiyoruz
Gel hocam gelKim olursan ol gel :asd22: BPL'ye katıldığın anda o mırnav patilerinin laneti üzerinden kalkacaktır emin ol
![]()
Yani sonuç olarak aramıza yeni bir porsuk katıldı diyebilir miyiz hocam?O traşlı yele mi diyordun ne diyordun sen adam beni lobi lobi gezdirdi ama hakkaten traş işmiş.
GT-I9300 Tapatalk
Hadi en eskisini anladık diyelim de diğerlerinin öyle olduğunu kim söylüyor?ESC' nin en eski, en başarılı, en büyük lobisi Kedi Lobisi' dir. Bu özellikler sadece Galatasaray da var olduğuna göre tartışmak yersiz.![]()
Hadi en eskisini anladık diyelim de diğerlerinin öyle olduğunu kim söylüyor?Hatta benim saydığım onca özellik ne olacak?
Yine tam bir fenerbahçe karakteristiği; Zeytinyağı misali üste çıkmak :asd22:
Ağabey ESC'nin fenerisiniz işte kabul edin artıkBu kadar aleni belge veya kanıt koyduk ortaya daha ne yapalım?
ley: