- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.340
- 5.998
Nazilerin de onlara sempati duyanın da Allah belasını versin. Nokta.
well said bubba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nazilerin de onlara sempati duyanın da Allah belasını versin. Nokta.
O parça ile yarışan renkdaşımızın naziye maziye sempati duymadığından emin olabilirsinizNazilerin de onlara sempati duyanın da Allah belasını versin. Nokta.
pardon nazilerin kotu konotasyon yaptigi tek kisi benim heral
Bize hersey saka, hersey geyik. Nazi sarkisinin oldugu playliste oy falan vermem ben.
Yarışma iptal mi oluyor ağabey yenisini yarın açalımBeyler hangi sebepten olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir parça varsa ona puan vermezsiniz sonuncu yaparsınız olur biter. Buradaki kimsenin, o parça ile katılan da dahil olmak üzere nazi sempatizanı olduğuna ihtimal vermiyorum. İstiyorsanız yarışmayı iptal edelim. Lakin bana net birşey söyleyin ona göre boşuna uğraşmayayım.
Tamamdır o halde @Tuncay Tum diskalifiye oldu @Musap Aydinli yarışmaya dahil edildiMusap şarkını ivedilikle göndermeni rica ediyorum
![]()
Sızlıyordu lakin sen yarışmayı unuttum deyince sızı falan kalmadı müstehaktır dedimAgabey bu cumleleri kurarken hic mi icin sizlamadi bu cocuk gunlerdir yarisma bekliyor diyenasil yazarsin bu cumleleri
![]()
![]()
Sızlıyordu lakin sen yarışmayı unuttum deyince sızı falan kalmadı müstehaktır dedim![]()
![]()