57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın kim yeni yarışma konusu açacak beyler :)

Sent from my SGH-I337M

Beyler hangi sebepten olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir parça varsa ona puan vermezsiniz sonuncu yaparsınız olur biter. Buradaki kimsenin, o parça ile katılan da dahil olmak üzere nazi sempatizanı olduğuna ihtimal vermiyorum. İstiyorsanız yarışmayı iptal edelim. Lakin bana net birşey söyleyin ona göre boşuna uğraşmayayım.

Yok ya abi iptal etmeye gerek yok. Istemeyen puan vermez zaten.

Beyler hangi sebepten olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir parça varsa ona puan vermezsiniz sonuncu yaparsınız olur biter. Buradaki kimsenin, o parça ile katılan da dahil olmak üzere nazi sempatizanı olduğuna ihtimal vermiyorum. İstiyorsanız yarışmayı iptal edelim. Lakin bana net birşey söyleyin ona göre boşuna uğraşmayayım.
Yarışma iptal mi oluyor ağabey yenisini yarın açalım :)

Sent from my SGH-I337M

Dinlemek istemediğiniz şarkıyı yoksayın. Playlistte değilmiş gibi düşünün.

Katılıyorum Erman' a. Katılımcılar olarak biz işin eğlencesine bakıyoruz. İşimize gelmeyen ya da sevmediğimiz tarz, içerik, mesaj veren parça olmuş olabilir. Puan vermezsiniz olur biter. Kimse kimseyi rencide etmesin. Katılan arkadaşımızında herhangi bir kasıtla ya da vermek istediği bir mesajla şarkıyı gönderdiğini düşünmüyorum. Herşeyin altında buzağı aramanın bir manası yok. Bu kadar septik olmayın. En azından eğlence içerikli bu konuda.

İşin eğlencesine bakıp puanlamamızı yapalım. Gerisi laf-ı güzah.

GT-I9300 Tapatalk

Beyler bir şarkı için sıkıntı yapmayalım lütfen Erman ağabeyimiz zamanını harcayıp eğlenmemiz için yarışma yapıyor küçük şeyleri sıkıntı yapmaya gerek yok.

Sent from my SGH-I337M

O şarkının sahibi benim ve yarışmadan gereksiz tartışmalar yaşamamak ve Erman'ı zor durumda bırakmamak adına çekiliyorum. Yarışma bittikten sonra tartışmak isteyenle tartışırız.

S...m nazilerede, hitlerede...

@Tuncay Tum

Yine_Mi_Sen.jpg

Eywallah mention icin ama tapatalkda mention bildirimleri gelmiyor :)

Listeyi açtım kafada nazi şarkısı aman tanrım didim :D Bu kadar büyütmeyin la "Marschiert in Feindersland" çok bilindik bir parçası Nazilerden bağımsız olarak ben parçanın ezgilerini de severim mesela bu nazilere sempati duyduğumu veya sevdiğimi mi gösterir? Marşlara karşı genel ilgim var zaten daha önce "Victory Day In Moscow" parçasına da 10 puan vermiştim, muhtemelen yarışsam buna da puan verirdim. İstemeyen vermez ama dinlemem vs gibi tavırlar yakışmamış ;)

Nazi ile alakalı olan parça listeden çıkarılmıştır. Mehmet Arslaner kendi isteği ile yarışmadan çekilmiştir. Yarışma 23 şarkı arasında devam edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt