57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav bana dedi o nazilik yapmayın lafını. Sende hak verirsin ki nazi değilim diye kendimi savunacak halim yok :)
Yok bana da taş geldi arada :asd: Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz, gereksiz yere ortamın gerildiğini anlatmaya çalışıyoruz ama bunlar beyhude çabalar sanırım :red:

arkadasin nazi oldugunu sanmiyorum ama nazi sarkisi dinleme ve dinletmenin yanlis oldugunu anlamadigini saniyorum ki orjinal soylemek istedigim sey de buydu
o sarki radyoda calabilir mi? calamaz
reklamda calabilir mi? calamaz
youtubeda buldugunuz her begendiginiz sarkiyi internette tanimadiginiz insanlara dinletmek iyi bir fikir olmayabilir
aramizda yahudi de olabilirdi, yani turkiyede de var onlardan

bye

Cidden çok gereksiz uzadı bu konu hiç kimseye de bir faydası yok.

Şarkı silinmiş niyetin nazi propagandası olmadığı da ortada... Daha ne söylenmesi gerekiyor ben anlamıyorum.

Ha cidden o amaçla şarkıyı gönderebilecek zihniyetler var forumda o konuda iyimser olamam. İşin açıkçası şarkıyı ilk gördüğümde de o potansiyeli ben de düşündüm ve rahatsız oldum.

Fakat Mehmet abinin yorumları her şeyiyle ortada böyle bir şey yapmayacağı da açık. O zihniyette biri olmadığını, hatta tam tersi yaklaşımda olduğunu da biliyoruz.

Maksadını aşmış veya şaka sınırını vs. zorlamış diyebilirsin ama şarkı da silinmişken bu kadar üstelemek yakışmıyor.

Cidden çok gereksiz uzadı bu konu hiç kimseye de bir faydası yok.

Şarkı silinmiş niyetin nazi propagandası olmadığı da ortada... Daha ne söylenmesi gerekiyor ben anlamıyorum.

Ha cidden o amaçla şarkıyı gönderebilecek zihniyetler var forumda o konuda iyimser olamam. İşin açıkçası şarkıyı ilk gördüğümde de o potansiyeli ben de düşündüm ve rahatsız oldum.

Fakat Mehmet abinin yorumları her şeyiyle ortada böyle bir şey yapmayacağı da açık. O zihniyette biri olmadığını, hatta tam tersi yaklaşımda olduğunu da biliyoruz.

Maksadını aşmış veya şaka sınırını vs. zorlamış diyebilirsin ama şarkı da silinmişken bu kadar üstelemek yakışmıyor.

Can bu forumda neler yazılıyor, neler... Tabi ki nazilikle falan alakam yok, bunu yazmak zorunda kalmış olmam bile komik.

İnsan ne oldum değil ne olacağım demeli @Mehmet Arslaner :D :D

Bu arada olayın sıcaklığına kapıldım sana iki çift lafım vardı ağabey onu söylemeyi unuttum, arada sıkıştırayım bari

bak Mehmet abimiz gelen tepkilere kayıtsız kalmadı yarışmadan çekildi, sen çalıntı şarkıyla katıldın tepkilere kulak tıkadın halbuki aynı davranışı senden de beklerdik :asd22:

Ya bu sarki türkü islerine bi ara ver Genel sohbet basligina bir bak hocam!!:)

☆$☆

Yalnız Gökhan, Erman'ın sorusunun cevabını bende merak ediyorum, biliyor musun Yekta'ya ne olduğunu ? Renk katardı foruma, eksikliği hissediliyor. Hele hele o hümanist mesajları özlenmeyecek gibi değil :D

Bu arada olayın sıcaklığına kapıldım sana iki çift lafım vardı ağabey onu söylemeyi unuttum, arada sıkıştırayım bari

bak Mehmet abimiz gelen tepkilere kayıtsız kalmadı yarışmadan çekildi, sen çalıntı şarkıyla katıldın tepkilere kulak tıkadın halbuki aynı davranışı senden de beklerdik :asd22:
Vallahi ona yapacak birşey yoktu kardeşim :D Mehmet şarkısını bekletmiş bekletmiş katılmamış(O şarkıyı bir insan neden bekletirse artık :D ) en sonunda ben patlatmış bulundum :D Olsun yabancıya gitmedi en azından :asd22:

Şarkı silindi oldu bitti, cem garipoğlu falan gibi anlamsız örnekler vermeye gerek yok, çok büyük hakarete uğramış gibi de davranmıyorum merak etmeyin. Uzatmak istiyorsanız uzatalım ama Burada yarışan insanlara ve emek harcayan Erman'a saygısızlık yapmanın alemi yok.

O insanlara ve Erman'a oyle bir sarkiyla yarismaya katilarak saygisizligi yapan kim diye bir daha dusun bence. Saygisizligi yapan magdur , tepki gosterenler yine yanlis yapmis oldu ki sasirtmadi, degismeyen Turkiye gercegi artik bu.
---
Erman beni de cikar yarismadan size iyi eglenceler.

Vallahi ona yapacak birşey yoktu kardeşim :D Mehmet şarkısını bekletmiş bekletmiş katılmamış(O şarkıyı bir insan neden bekletirse artık :D ) en sonunda ben patlatmış bulundum :D Olsun yabancıya gitmedi en azından :asd22:

Ondan sonra şirazem kaydı ve kendimi SS marşıyla katılmış olarak buldum. Bu günah yalnızca benim değil yani... :D:D

Danışıklı dövüş müydü yoksa? Şarkıyı popüler etmek için mi çalıntı diye kavga edildi konuda yoksa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt