57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman eline sağlık dostum. Eline sağlık da hep Alpay' ı mı 1. yapacaksın. Ne ayaksınız siz. Alpay' la ne iş çeviriyorsunuz. :D

GT-I9300 Tapatalk

Sana özel şarkılarım ile giriyorum ağabey. :D

7. oldu Arda Ağabey'i yakaladım. :)

Son 3 yarışma 2 birincilik 1 üçüncülük aldım. Formdayız bu aralar.
Arkadaş anladık bana özel şarkı seçiyorsun da biraz daha özenli seç ki şu şampiyonluk son puanlara kalsın :D Spoilerden puan vermek istiyorum arkadaş :D

Dereceye girenleri tebrik ederim ancak Bal Porsukları fırtınası devam ediyor:D

Erman ağabey eline sağlık ama benim duruma bakılırsa yanlış hesaba oynamışım galiba neyse tekrar olursa Alpay'dan yol yordamı tam olarak öğreneyim:D

Hadi benim şarkıyı geçtim, Cund büyük haksızlığa uğramış üzüldüm.
Aynen sen Alpay'dan tam öğrenememişsin mevzuyu :D İyi öğren bir sonraki yarışma derece senin :D

Onu da getiririz yakında. Ama şu an çok zor cidden. Görseli de iyi olan daha ortalama sertlikte rock balladları iş yapabilir sadece.

Rock baldır da iş görebilir.

Bir dönem yarışmaya katılan büyüklerimizin tavsiyesidir. :asd22:

Erman eline sağlık dostum. Eline sağlık da hep Alpay' ı mı 1. yapacaksın. Ne ayaksınız siz. Alpay' la ne iş çeviriyorsunuz. :D

GT-I9300 Tapatalk

Ağabey emin ol elimde en az 20 yarışmada 5-6 birincilik alabilecek , %40-50'de derece zorlayacak şarkı var.

Benim takıntım daha farklı şarkılar ile iyi puan almak oluyor bazen orada patlıyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Abi geçen yarışma sana yolladığım şarkıyı hatırlıyor musun?Çekildiğim için elimde kaldı.Hatırlamıyorsan sonraki yarışmaya onunla gireceğim.

Ağabey emin ol elimde en az 20 yarışmada 5-6 birincilik alabilecek , %40-50'de derece zorlayacak şarkı var.

Benim takıntım daha farklı şarkılar ile iyi puan almak oluyor bazen orada patlıyorum.

Herifte ego patlamasi yaşaniyor. az yere bas:asd22:

Hakkındır 1.lik Alpay. Tabi ben espri yapıyorum.

Bu arada o playlistini patlatacağım bir gün. :D

Eurovision için misyon şarkılar bulmak lazım. Yoksa diğer güzel şarkılar patlıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Abi geçen yarışma sana yolladığım şarkıyı hatırlıyor musun?Çekildiğim için elimde kaldı.Hatırlamıyorsan sonraki yarışmaya onunla gireceğim.
Yok hatırlamıyorum Uğur. Özel Mesajlarıda da silmiştim.

Tüh yanlış yapmışım silmekle. :D

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt