- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.939
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışmada rock-metal devri kapandı diyebiliriz.
Güzel günlerdi.
Arkadaş anladık bana özel şarkı seçiyorsun da biraz daha özenli seç ki şu şampiyonluk son puanlara kalsınSana özel şarkılarım ile giriyorum ağabey.
7. oldu Arda Ağabey'i yakaladım.
Son 3 yarışma 2 birincilik 1 üçüncülük aldım. Formdayız bu aralar.
Aynen sen Alpay'dan tam öğrenememişsin mevzuyuDereceye girenleri tebrik ederim ancak Bal Porsukları fırtınası devam ediyor
Erman ağabey eline sağlık ama benim duruma bakılırsa yanlış hesaba oynamışım galiba neyse tekrar olursa Alpay'dan yol yordamı tam olarak öğreneyim
Hadi benim şarkıyı geçtim, Cund büyük haksızlığa uğramış üzüldüm.
Onu da getiririz yakında. Ama şu an çok zor cidden. Görseli de iyi olan daha ortalama sertlikte rock balladları iş yapabilir sadece.
Erman eline sağlık dostum. Eline sağlık da hep Alpay' ı mı 1. yapacaksın. Ne ayaksınız siz. Alpay' la ne iş çeviriyorsunuz.
GT-I9300 Tapatalk
Vallahi bu sefer ben de anlamadımErman eline sağlık dostum. Eline sağlık da hep Alpay' ı mı 1. yapacaksın. Ne ayaksınız siz. Alpay' la ne iş çeviriyorsunuz.
GT-I9300 Tapatalk
Rock baldır da iş görebilir.
Bir dönem yarışmaya katılan büyüklerimizin tavsiyesidir. :asd22:
Erman eline sağlık dostum. Eline sağlık da hep Alpay' ı mı 1. yapacaksın. Ne ayaksınız siz. Alpay' la ne iş çeviriyorsunuz.
GT-I9300 Tapatalk
Ağabey emin ol elimde en az 20 yarışmada 5-6 birincilik alabilecek , %40-50'de derece zorlayacak şarkı var.
Benim takıntım daha farklı şarkılar ile iyi puan almak oluyor bazen orada patlıyorum.
Hakkındır 1.lik Alpay. Tabi ben espri yapıyorum.Ağabey emin ol elimde en az 20 yarışmada 5-6 birincilik alabilecek , %40-50'de derece zorlayacak şarkı var.
Benim takıntım daha farklı şarkılar ile iyi puan almak oluyor bazen orada patlıyorum.
tebrik ederim beyler @Alpay Asma @Kemal Bulur @Eray ÖZTÜRK
kendi adima konusmak istersem,gene daima filmlerdeki iyi adamdan dayak yiyen yan figuran gibi oldum
Yok hatırlamıyorum Uğur. Özel Mesajlarıda da silmiştim.Abi geçen yarışma sana yolladığım şarkıyı hatırlıyor musun?Çekildiğim için elimde kaldı.Hatırlamıyorsan sonraki yarışmaya onunla gireceğim.
Tebrikler Alpay, Kemal ve Eray. Eline sağlık Erman.
Bizim lobinin hali hiç iç açıcı değil, en iyi derece 8. lik, yarışma olduğunu unutanlar, yarışmadan çekilenler falan, fena![]()
Herifte ego patlamasi yaşaniyor. az yere bas:asd22: