Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be son anda değiştirerek Kemal' e puan verdim. Kendimi 2.likten ettim.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Ağabey senin yeşil sahalara tekrardan inmen gerekiyor belli olduTebrikler Alpay, Kemal ve Eray. Eline sağlık Erman.
Bizim lobinin hali hiç iç açıcı değil, en iyi derece 8. lik, yarışma olduğunu unutanlar, yarışmadan çekilenler falan, fena![]()
@Alpay Asma yarışmaları hep ben organize etsem 16'yı bulacaksın herhaldeKaçıncı yıldız oldu bu arada ben sayamadım
![]()
@Alpay Asma yarışmaları hep ben organize etsem 16'yı bulacaksın herhaldeKaçıncı yıldız oldu bu arada ben sayamadım
![]()
Ne demek Kemal. Canın sağolsun. Tebrik ederim.eyv güzel oldu telafisi olur
Tebrikler Alpay, Kemal ve Eray. Eline sağlık Erman.
Bizim lobinin hali hiç iç açıcı değil, en iyi derece 8. lik, yarışma olduğunu unutanlar, yarışmadan çekilenler falan, fena![]()
Ağabey senin yeşil sahalara tekrardan inmen gerekiyor belli olduLobi ıslahat bekler hünkarum!
![]()
![]()
Bu benzetme olmamış kardeşimAbi Aziz Yildirim zamaninda Galatasarayin kazandigi sampiyonluklar gibi senin zamaninda da Alpay kupaya kupa demiyor![]()
Dereceye girenleri tebrik ederim ancak Bal Porsukları fırtınası devam ediyor
Erman ağabey eline sağlık ama benim duruma bakılırsa yanlış hesaba oynamışım galiba neyse tekrar olursa Alpay'dan yol yordamı tam olarak öğreneyim
Hadi benim şarkıyı geçtim, Cund büyük haksızlığa uğramış üzüldüm.