57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman abi eline sağlık. :hat:

Puan veren arkadaşlara teşekkürler. :)

Dereceye giren arkadaşlara da tebrikler.

Vay be son anda değiştirerek Kemal' e puan verdim. Kendimi 2.likten ettim. :)

GT-I9300 Tapatalk

Gecen yarismada 5 puan, simdi ise 3 puan ile kürsüye cikmayi kil payi kacirdim ;(;(

Yine de @Alpay Asma @Kemal Bulur ve @Eray ÖZTÜRK renktaslarimi tebrik ediyorum. Artik önümüzdeki yarismada cikarim kürsüye herhalde yaklasiyorum yarismadan yarismaya :asd:

Tebrikler Alpay, Kemal ve Eray. Eline sağlık Erman.

Bizim lobinin hali hiç iç açıcı değil, en iyi derece 8. lik, yarışma olduğunu unutanlar, yarışmadan çekilenler falan, fena :D

Status Quo bence de daha yukarılarda olmalıydı.

Dikkatimi çeken şarkılar Eleni, Status Quo,Ad Ezzi Ssaâ ve spesifik bir tarz olması sebebi ile Therion'un eserleri oldu.

Alpay Asma yarışmaları hep ben organize etsem 16'yı bulacaksın herhalde :D Kaçıncı yıldız oldu bu arada ben sayamadım :D

Erman eline sağlık puanlar için teşekkürler herkese

Bizim lobinin hali hiç iç açıcı değil, en iyi derece 8. lik, yarışma olduğunu unutanlar, yarışmadan çekilenler falan, fena :D
Ağabey senin yeşil sahalara tekrardan inmen gerekiyor belli oldu :D Lobi ıslahat bekler hünkarum! :D :D

Ben bu durumumuzu 14 sene şampiyon olamayıp sonrasında harikalar yaratan Galatasaray'ımıza benzetiyorum. Mutluluk yakın. Meşaleleri yakın.

Tamam tamam itiraf ediyorum; Ben bugüne kadar kazanmayacak şarkılarla bilerek katıldım. Hani gençlere fırsat verilsin dedim.

Ama görüyorum ki yanlış yapmışsım.Bundan sonra fena iddialıyım.

Anaaaam. Fena gaza geldim. Şimdi yarışma açın kesin birinciyim. :oley:

Dereceye girenleri tebrik ederim ancak Bal Porsukları fırtınası devam ediyor:D

Erman ağabey eline sağlık ama benim duruma bakılırsa yanlış hesaba oynamışım galiba neyse tekrar olursa Alpay'dan yol yordamı tam olarak öğreneyim:D

Hadi benim şarkıyı geçtim, Cund büyük haksızlığa uğramış üzüldüm.

İlk 3'e giren renkdaşlarıma tebrikler.

Erman abi sana da teşekkürler.

Abi Aziz Yildirim zamaninda Galatasarayin kazandigi sampiyonluklar gibi senin zamaninda da Alpay kupaya kupa demiyor :asd:
Bu benzetme olmamış kardeşim :D Alpay'ı hadi Galatasaray'a benzetiyorsun iyi tamam güzel de beni benzete benzete o meymenetsize mi benzettin :D :D Ayrıca bu örnek yanlış çünkü biz zaten lobidaşız :D Bak porsuk lobisinde olunca neler olabiliyor gör kardeşim :asd22: Son 4 yarışma 4 porsuk şampiyonluğu :D

4 kere üst üste şampiyon olduk... ESC'nin kralı olduk... :D :D

Dereceye girenleri tebrik ederim ancak Bal Porsukları fırtınası devam ediyor:D

Erman ağabey eline sağlık ama benim duruma bakılırsa yanlış hesaba oynamışım galiba neyse tekrar olursa Alpay'dan yol yordamı tam olarak öğreneyim:D

Hadi benim şarkıyı geçtim, Cund büyük haksızlığa uğramış üzüldüm.

Yarışmada rock-metal devri kapandı diyebiliriz.

Güzel günlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt