- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Hayri sonuçlar açıklanırken seni yine "puan versenize birader ya" modunda göreceğiz benceilk 3teyim
kimse cildirtamaz bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri sonuçlar açıklanırken seni yine "puan versenize birader ya" modunda göreceğiz benceilk 3teyim
kimse cildirtamaz bu sefer
Hayri sonuçlar açıklanırken seni yine "puan versenize birader ya" modunda göreceğiz bence![]()
oraya yazılmaması bi sır olabilir1.Tuncay Van- Sarki Gonderildi
2.Erman Türker- Sarki Gonderildi
3.Can BÜYÜK
4.Aslan Türkoğlu - Sarki Gonderildi
5.Alpay Asma- Sarki Gonderildi
6.B. Arda Aycan- Sarki Gonderildi
7.Bariş Savaş- Sarki Gonderildi
8.Samet Güven- Sarki Gonderildi
9.Atakan Tokmak- Sarki Gonderildi
10.Tevfik Aksoy
gondermemenizin sirri nedir
Valla bence son iki şarkında özenle seçilmişti 10 ve 12 puanlarımı o yüzden verdim ama beni bile geçemedin ki bunu başarmak ilk 3e girmekten daha zorno chance bubba
bu sefer sarkim ozenle secilmistir
Valla bence son iki şarkında özenle seçilmişti 10 ve 12 puanlarımı o yüzden verdim ama beni bile geçemedin ki bunu başarmak ilk 3e girmekten daha zor![]()
Tamam degistirdim![]()
![]()
@Tuncay Tum yasaklı değildi lan o şarkı.
Neyse değiştirdim YENİ GÖNDERDİĞİM ŞARKIMI ''ŞARKI DEĞİŞİKLİĞİ'' pm si ile gönderdiğim şarkıyı vermeni rica ederim.![]()
Neyse değiştirdim YENİ GÖNDERDİĞİM ŞARKIMI ''ŞARKI DEĞİŞİKLİĞİ'' pm si ile gönderdiğim şarkıyı vermeni rica ederim.![]()
Thanks kardeşim.
Sonuncu olacaksak da güzel şark ile olalım.
Sağol Mehmet Abi
@Ömer Tuğrul Yılmazer @Tuncay Van @Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Ismail ARIK @Furkan KAN @Güray Ataman @Teoman Eraslan gelin ulu ejderler. Bu sefer şampiyonluğu alacağız gibime geliyor
Edit: Sadece gibime geliyor. Sonra neden olmadık demeyin.![]()
kolay gelsinSağolun arkadaşlar lakin bana 1'ine kadar bırakın yarışmayı hava almak yasak![]()
Sağol Mehmet Abi
Madloba dzmao
lakin bana 1'ine kadar bırakın yarışmayı nefes almak yasak![]()