58. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmaya katılmadı ağabey bizimle kafa bulduğunu sanıyor :D

Alacağın olsun Uğur İz

s-aa3f97130327f32efd5322b8c493f31599e1bc7b.gif

Sampiyon sarki belli ediyor kendini. Benden de 12 puan gidecek o sarkiya. Baskalari gibi strateji yapmaya gerek yok :D

Tuncay Tum ; Puanlarımı yolladım. Açıkçası zorlanmadım. Yarısından fazlası bildiğim şarkılardı... Listede dikkatimi çeken aynı tarz ve kalitede çok şarkı vardı. Belki bana öyle geldi.
Herkese başarılar.

Playlist açıklanmadan yaklaşık 1 saat önce puanları yollamıştım o yüzden kafam rahat.

Sampiyon sarki belli ediyor kendini. Benden de 12 puan gidecek o sarkiya. Baskalari gibi strateji yapmaya gerek yok :D

Son 2 yarışmada 12 puanını almıştım. Genelde müzik zevklerimiz uyuyor. Bu seferki 12 puanını da alacağımı kuvvetle muhtemel düşünüyorum. Hissi kablel vuku diyebiliriz yani.

GT-I9300 Tapatalk

Bir parça var ki baldırın dibine vurmuş :D Lakin puan vereceğim sanırım :asd22:

Şu an dinlediğim şarkı çölde bir vaha gibi.

İyi ki playliste girmiş.

Puanlarimi yolladim. 12 puan verdigim kisiye sampiyonluk hayirli olsun simdiden. Umarim Alpay degildir :asd:

Mehmet ağabeyin parçayı teşhis etmek güç olmadı ama vereceğim puan gücüme gidiyor:D

Uğur puanlar konuştuğumuz gibi di mi kardeşim?

12-12 demiştik bir aksilik çıkmasın. :asd22:
Senin vahan benim parça olabilir:DAncak bu yarışma için 12 puan konusunda üzgünüm, çok daha önceden verdiğim bir sözü tutmam gerekiyor. Samimi olmam gerekirse hem şu ana kadar dinlediklerim arasında sana yakıştıracağım bir şarkıyla karşılaşmadım henüz, müzik zevklerimizin yakın olduğuna inanıyorum katıldığım her yarışmada 6 ve üstü verdim sanırım gelenek bozulmaz:D

Senin vahan benim parça olabilir:DAncak bu yarışma için 12 puan konusunda üzgünüm, çok daha önceden verdiğim bir sözü tutmam gerekiyor. Samimi olmam gerekirse hem şu ana kadar dinlediklerim arasında sana yakıştıracağım bir şarkıyla karşılaşmadım henüz, müzik zevklerimizin yakın olduğuna inanıyorum katıldığım her yarışmada 6 ve üstü verdim sanırım gelenek bozulmaz:D

Ne şarkısı abi ya? Siz şarkıları mı dinliyorsunuz bir de.

Ben direkt isim olarak gönderiyorum puanları sağolsun ilgili arkadaşlar şarkıya çeviriyorlar. :asd22:

Ne şarkısı abi ya? Siz şarkıları mı dinliyorsunuz bir de.

Ben direkt isim olarak gönderiyorum puanları sağolsun ilgili arkadaşlar şarkıya çeviriyorlar. :asd22:
İşin şakası bir yana bu listede zorlandığımı itiraf etmeliyim, pek dinlemek istemeyeceğim türler mevcut. En iyisi sabahı bekleyip yüksek sesle filan bir şekilde götüreyim diye düşünerek bıraktım dinlemeyi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt