Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.909
- 23.465
- 3.723
Puanlarımı göndermişam. Çok kolay oldu be göndermek. 
0 strateji, tamamen kulak.
0 strateji, tamamen kulak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma yasaklı diye kabul edilmeyen şarkın neydi?
Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun birinin köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum
arabayla gelirken aradım geri döndü.
E yasaklı bu, nesine itiraz ettin değil diye![]()
Ama ben senin puanları işlerken strateji yapacamPuanlarımı göndermişam. Çok kolay oldu be göndermek.
0 strateji, tamamen kulak.![]()
Farklı bir fantezi deniyorlardı belki, rahatsız etmeseydin![]()
Ama ben senin puanları işlerken strateji yapacam![]()
Ben sana o zevki yaşatmıyacağım emin ol sen başkanAh Tuncay ah. Stratejiler de kurtarmaz şampiyonluk yakın 8. takıp Beşiktaş'a gönderme yapacağım.
Sonra da hafta sonu ŞAMPİYONLUĞU kutlayacağız ELİMİZDE ŞARAP KADEHLERİ FONDA MARŞLAR ile.![]()
Yaşamkentin köpekleri ne yapıyor abi ? Hala o 4 yolun ortasında ki yerde mi konaklıyorlar ?
Ben sana o zevki yaşatmıyacağım emin ol sen başkan![]()
Yaşamkentte insandan çok köpek yaşıyor valla, her yerdeler.
Arkadaş ben de youtube patladı yavSizde sorun var mı?
Ben ordayken, parkın köpekleri ile çağdaş'ın köpekleri arasında amansız bir savaş vardıvalla abi burada ki köpeklere göre şartları çok ama çok iyi, baya şanslılar.
Bizim caddedekiler arabalara, bisikletlere saldırıyorlar valla.
2 sene önce falan gece yarısı bir adamı hastanelik etmişlerdi abi, duymamış mıydın ? Aman dikkat et, arabasız gezme gece geç saatlerde![]()