58. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımı göndermişam. Çok kolay oldu be göndermek. :D

0 strateji, tamamen kulak.:)

Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun birinin köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu :) ) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum :D arabayla gelirken aradım geri döndü.

Farklı bir fantezi deniyorlardı belki, rahatsız etmeseydin :D

Listede bir şarkı var, aslında tarzım değil ama o şarkıyı severim, bir yarışma gönderecektim sonra vazgeçtim, sıralamadaki yerini çok merak ediyorum.

Ama ben senin puanları işlerken strateji yapacam :D

Ah Tuncay ah. Stratejiler de kurtarmaz şampiyonluk yakın 8. takıp Beşiktaş'a gönderme yapacağım. :D

Sonra da hafta sonu ŞAMPİYONLUĞU kutlayacağız ELİMİZDE ŞARAP KADEHLERİ FONDA MARŞLAR ile.:coffee:

6-7 şarkı kaldı 1 saate yollarım puanları, genel olarak beğendim playlisti.

Ah Tuncay ah. Stratejiler de kurtarmaz şampiyonluk yakın 8. takıp Beşiktaş'a gönderme yapacağım. :D

Sonra da hafta sonu ŞAMPİYONLUĞU kutlayacağız ELİMİZDE ŞARAP KADEHLERİ FONDA MARŞLAR ile.:coffee:
Ben sana o zevki yaşatmıyacağım emin ol sen başkan :D

Arkadaş ben de youtube patladı yav :( Sizde sorun var mı?

Puanları gönderdim.

Yaşamkentte insandan çok köpek yaşıyor valla, her yerdeler.

Ben ordayken, parkın köpekleri ile çağdaş'ın köpekleri arasında amansız bir savaş vardı :) valla abi burada ki köpeklere göre şartları çok ama çok iyi, baya şanslılar.

Ben ordayken, parkın köpekleri ile çağdaş'ın köpekleri arasında amansız bir savaş vardı :) valla abi burada ki köpeklere göre şartları çok ama çok iyi, baya şanslılar.

Bizim caddedekiler arabalara, bisikletlere saldırıyorlar valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt