59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxresdefault.jpg

Galatasaray'ın 4. yıldızı taktığı şu günlerde 8. yıldız da çıkarmalı bu yarışma. :oley:

Ulan @Tuncay Van ve ben yarışma fitilini ateşleyen en önemli isimlerden biriydik, ikimiz de dışarda kaldık. Dün olayın sıcaklığı ile fazla tepki vermedim ama şimdi böyle derinden bakınca bu yarışma etik değil. @Erman Türker abimi kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyorum!

haklisin okadar bekledik ummadik anda yarisma yapildi , hayirsiz olsun 59. eurovison, madem öyle bomba gibi 60. eurovisona damgamizi vururuz Aslan Türkoğlu kardes.

haklisin okadar bekledik ummadik anda yarisma yapildi , hayirsiz olsun 59. eurovison, madem öyle bomba gibi 60. eurovisona damgamizi vururuz @Aslan Türkoğlu kardes.

60. yarışmada ejderler olarak tozu dumana katacağız inşallah. İntikamımız acı olacak. Alpay'ın kellesini basket topu niyetine oynatacağız!

Durun olm ben varken yıkmayın :D :D

Seni de unutmadık tabii. Ağabey dedik bağrımıza bastık, resmen yarışmanın temel taşlarının neredeyse yarısını dışarıda bıraktın. Nerde Arda ağabey, nerde Ozan abi, nerde Mehmet abi, nerde halkın admini Cenk, nerde Ömer Tuğrul Yılmazer, nerde Tuncaylar? Ve en önemlisi nerdeyim ben? Şüphesiz ki, bu Alpay'ı şampiyon yapma operasyonun bir parçasıdır. Dolayısıyla bu kadar eksik varken yarışma yapmanı son derece manasız buluyor ve böylece hem yarışmaya, hem de kellene el koyuyorum. :D

Seni de unutmadık tabii. Ağabey dedik bağrımıza bastık, resmen yarışmanın temel taşlarının neredeyse yarısını dışarıda bıraktın. Nerde Arda ağabey, nerde Ozan abi, nerde Mehmet abi, nerde halkın admini Cenk, nerde Ömer Tuğrul Yılmazer, nerde Tuncaylar? Ve en önemlisi nerdeyim ben? Şüphesiz ki, bu Alpay'ı şampiyon yapma operasyonun bir parçasıdır. Dolayısıyla bu kadar eksik varken yarışma yapmanı son derece manasız buluyor ve böylece hem yarışmaya, hem de kellene el koyuyorum. :D
Ne yapayım kardeşim bir anda öyle bir karar alındı :D Uzun süredir yapılmıyor hadi bu akşam yapalım dedik :D Ne bileyim ben yarışmanın gediklilerinin yarışma dışında kalacağını hatta özellikle komodinlerin :asd22:

Şaka bir yana bu yarışmadan sonra uzun bir süre en az 1 ay süre ile yarışma yapamam gibi duruyor fırsat olunca hemen yapayım dedim :)

Puanları göndermeyen kaldı mı?

Tahmin yapalım.

Sadece Muhammed Safa Eker puanlarını göndermedi ve sanırım tüm gün forumda da değildi. Yarışmayı unutmuş olabilir mi acaba? Tanıyanınız varsa bir şekilde ulaşırsa sevinirim diğer sosyal platformlardan falan :D Son 15 dakika... Hadi 15 dakika da benden olsun son yarım saat süresi kaldı. Gönderemezse diskalifiye etmek zorunda kalacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt