- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Ney degil zurna derdimde demiyorum.
Hani sen Puanlarini şarkini en sona birakiyorsun ya onun için dedim yine patlayabilir diye.![]()
ne zurnasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ney degil zurna derdimde demiyorum.
Hani sen Puanlarini şarkini en sona birakiyorsun ya onun için dedim yine patlayabilir diye.![]()
Puanlamalar bitmeden yönlendirme veya tahmin yapmak yasak kardeşimO yüzden editledim
![]()
Ulan @Tuncay Van ve ben yarışma fitilini ateşleyen en önemli isimlerden biriydik, ikimiz de dışarda kaldık. Dün olayın sıcaklığı ile fazla tepki vermedim ama şimdi böyle derinden bakınca bu yarışma etik değil. @Erman Türker abimi kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyorum!
haklisin okadar bekledik ummadik anda yarisma yapildi , hayirsiz olsun 59. eurovison, madem öyle bomba gibi 60. eurovisona damgamizi vururuz @Aslan Türkoğlu kardes.
60. yarışmada ejderler olarak tozu dumana katacağız inşallah. İntikamımız acı olacak. Alpay'ın kellesini basket topu niyetine oynatacağız!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+
Önce 8 sonra hedef 9 inşallah kardeşim.![]()
Durun olm ben varken yıkmayınBu sefer çok pis hırs yaptım Alpay. Şampiyon olursan bu işin geri dönüşü yok. Ejderler olarak Eurovision'u yakarız!![]()
Bu sefer çok pis hırs yaptım Alpay. Şampiyon olursan bu işin geri dönüşü yok. Ejderler olarak Eurovision'u yakarız!![]()
7.'yi almadan önce de aynı şeyi söylüyordu8. yi alırsam iddiasız eserler ile arzı endam ederim bir süre zaten.![]()
Durun olm ben varken yıkmayın![]()
![]()
Ne yapayım kardeşim bir anda öyle bir karar alındıSeni de unutmadık tabii. Ağabey dedik bağrımıza bastık, resmen yarışmanın temel taşlarının neredeyse yarısını dışarıda bıraktın. Nerde Arda ağabey, nerde Ozan abi, nerde Mehmet abi, nerde halkın admini Cenk, nerde Ömer Tuğrul Yılmazer, nerde Tuncaylar? Ve en önemlisi nerdeyim ben? Şüphesiz ki, bu Alpay'ı şampiyon yapma operasyonun bir parçasıdır. Dolayısıyla bu kadar eksik varken yarışma yapmanı son derece manasız buluyor ve böylece hem yarışmaya, hem de kellene el koyuyorum.![]()
7.'yi almadan önce de aynı şeyi söylüyordu![]()
![]()